(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 6 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ! (ΦΩΤΟ)

July 11, 2019


ΩΡΑ 01:22: Τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε τετραμελής οικογένεια Τσέχων παρασύρθηκε και ανετράπη από τους δυνατούς ανέμους στη περιοχή Σωζόπολης της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλι…



ΩΡΑ 01:22: Τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε τετραμελής οικογένεια Τσέχων παρασύρθηκε και ανετράπη από τους δυνατούς ανέμους στη περιοχή Σωζόπολης της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος και να τραυματιστούν ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι έρευνες από το λιμενικό σώμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας για τον εντοπισμό ενός 62χρονου αλιέα, που βγήκε το απόγευμα για ψάρεμα με το σκάφος του ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτό του λιμενικού, παραπλέον πλοίο και πέντε αλιευτικά.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι σφοδρές καταιγίδες στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς στην Ποτίδαια Χαλκιδικής πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα έχασε την ζωή της στα Νέα Πλάγια. Δύο ακόμη θάνατοι καταγράφηκαν στη Σωζόπολη. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε ένα ζευγάρι.
Μεγάλης έκτασης καταστροφές έχουν σημειωθεί σε αρκετές περιοχές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Δύο ακόμη νεκροί έχουν αναφερθεί στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο των τριών ατόμων, ενώ άλλα δύο εντόπισε η Πυροσβεστική και απομένει η τυπική ταυτοποίησή τους και η επιβεβαίωση από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί είναι μια γυναίκα από τη Ρουμανία στα Νέα Πλάγια, δύο Ρώσοι και ένα παιδί 2 ετών κι ο πατέρας του 39 ετών στη Νέα Ποτίδαια, από την Τσεχία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 54χρονη Ρουμάνα υπήκοος βρισκόταν σε ταβέρνα όπου έπεσε η στέγη τραυματίζοντας την θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκαν κι άλλα άτομα.

Στην Ποτίδαια ο άνδρας και το παιδί του καταπλακώθηκαν από δέντρο στο ύψος του Potidaia Palace και έχασαν τη ζωή τους.

Στη Σωζόπολη υπήρξε ανατροπή τροχόσπιτου όπου επέβαιναν τρία άτομα με ένα ζευγάρι να χάνει τη ζωή του. Συνολικά έχουν απεγκλωβιστεί 20 άτομα.

Τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει σε παραλιακά σημεία πολλά οχήματα. Δέντρα ξεριζώθηκαν, ομπρέλες και καρέκλες από παραλιακά μαγαζιά έχουν βρεθεί στη θάλασσα.

Μεγάλες καταστροφές στο παραλιακό μέτωπο της Ν.Καλλικράτειας. Χωρίς ρεύμα παραμένουν Κασσάνδρα και Σιθωνία. Δέντρο έπεσε στο επαρχιακό δίκτυο Μεταμόρφωσης-Νικήτης και έκοψε την κυκλοφορία. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία λόγω πεσμένων δέντρων στην περιοχή Κοβιού και μεταξύ Ν.Μαρμαρά και Πόρτο Καρράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονική κακοκαιρία: Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν τρεις νεκροί στην βόρεια Ελλάδα από την σφοδρή κακοκαιρία.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Δημόσια Τηλεόραση με ανάρτηση στο Twitter ενημερώνει για τους τρεις νεκρούς, ενώ τονίζει πως υπάρχουν πληροφορίες για ακόμη δύο!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σφοδρή κακοκαιρία με τρεις νεκρούς και πληροφορίες για άλλους δύο στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους ένα δίχρονο αγοράκι. Υπάρχουν διακοπές ρεύματος, ενώ 20 άτομα απεγκλωβίστηκαν στη Σιθωνία. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κρατήσουν έως τις 6 το πρωί«.

Την είδηση για την τραγωδία είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα -με επιφύλαξη- ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Περισσότερα σε λίγο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Θα χτυπήσει από στιγμή σε στιγμή – Πάρτε τα μέτρα σας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.