Πόσο ρετους ν΄αντέξω; Όταν η Τσιμτσιλή έγινε… Γιαγκούση

June 7, 2018



Πόσο ρετους ν΄αντέξω; Όταν η Τσιμτσιλή έγινε… Γιαγκούση



Είναι αλήθεια πως σπάνια «παίζει» φωτογραφία χωρίς ρετούς στους επώνυμους λογαριασμούς του instagram. Και αυτό είναι κάτι που αντιλήφθηκε εδώ και πολύ καιρό ο κόσμος, ο οποίος αντιδρά, καθώς γνωρίζει την αλήθεια. Όποια και αν είναι αυτή.
Όχι ωραιοποιημένες εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όταν μεγάλοι stars του εξωτερικού δημοσιεύουν αρετουσάριστες φωτογραφίες εδώ και χρόνια, είναι το λιγότερο αστείο οι Έλληνες ψευτο-celebrities να συνεχίζουν να δημιουργούν πλασματικά πρότυπα.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία όπως φαίνεται πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να φτάσει στα μάτια μας. Αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν ότι εκ πρώτης όψεως δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια, από το πολύ ρετούς. Μάλιστα, το μακρινό πλάνο σε συνδυασμό με την ελιά στο μάγουλο και το γλειμμένο μαλλί, έκαναν μια «φίλη» της σχολιάσει πολύ εύστοχα ότι μοιάζει με την Λίτσα Γιαγκούση.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.