Να πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Mε την Ματίνα θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

June 6, 2018



To Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στις τηλεοράσεις το 1998 – 2000, με πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.Είναι από τις δημοφιλέστερες τ…



To Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στις τηλεοράσεις το 1998 – 2000, με πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.

Είναι από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές που σημείωσε τεράστια νούμερα τηλεθέασης και ο κόσμος την αγαπάει μέχρι και σήμερα.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες παλαιότερες και καινούριες φωτογραφίες και σας παρουσιάζουμε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς, 17 ολόκληρα χρόνια μετά.

Ελένη Βλαχάκη – Ελένη Ράντου

 

Κωνσταντίνος  Κατακουζηνός  – Χάρης Ρώμας

 

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Μάνθος Φουστάνος  – Βασίλης Κούκουρας

 

Πέγκυ Καρρά – Μαρία Λεκάκη

 

Ματίνα Μανταρινάκη – Καλλιρρόη Μυριαγκού

 

Νικόλας Βαρθακούλιας  – Στέργιος Νένες

 

Φιόνα Μακρή – Λίλιαν Αρχοντή

 

Ηλίας Ζερβός – Νίκος Γρέβιας

Πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.