Η αβάσταχτη υποκρισία της Σκορδά και της Καινούργιου και το μίσος που δεν κρύβεται στην Σπυροπούλου!

June 6, 2018



Θα προσπαθήσω να μην είμαι αιχμηρή και έχω εδώ στο στόμα μου στην άκρη να γράψω χοντράδες για την Καινούργιου και την Σκορδά που ΔΗΘΕΝ στην εκπομπή τους σχολιάζουν τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της …



Θα προσπαθήσω να μην είμαι αιχμηρή και έχω εδώ στο στόμα μου στην άκρη να γράψω χοντράδες για την Καινούργιου και την Σκορδά που ΔΗΘΕΝ στην εκπομπή τους σχολιάζουν τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο YOU!

Θα τους θέσω μερικά ερωτήματα και τους καλώ να απαντήσουν, στον εαυτό τους όχι σε εμένα! Διαβάστε παρακάτω…

1) Πόσες φορές έχουν ζητήσει οι συγκεκριμένες παρουσιάστριες από περιοδικά να τις προσeξουν και να τις ρετουσάρουν. Ιδιαίτερα η Κατερίνα Καινούργιου.

2) Γιατί σχολιάζουν μόνο τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και όχι τις άλλες δεκάδες φωτογραφίες όλων των περιοδικών που δεν έχουν απλά ρετούς, αλλά έχουν την μάνα τους και τον πατέρα τους. Δεν θέλω να γίνω κακιά και να λέω ονόματα, αλλά έτσι και βγάλω από το αρχείο μου φωτογραφίες που έχουν παίξει σ περιοδικά του YOU, του OK! και του HELLO, θα γίνει χαμός!

3) Τελικά, από ότι καταλαβαίνω ούτε η Καινούργιου μπορεί να ξεχάσει τα γuμνάσια που της έκανε η Σπυροπούλου στον Alpha, ούτε η Φαίη μπορεί να ξεχάσει την δικαστική διαμάχη που είχε με την Σπυροπούλου.

Απλά κορίτσια να σας πω κάτι. Το να χτυπάτε έναν άνθρωπο που δεν είναι παρουσιαστής, που έχει πληρώσει για τα λάθη του και που προσπαθεί σιγά σιγά να ξαναχτίσει μια διαλυμένη καριέρα αυτό δεν σας τιμάει ιδιαίτερα. Και σας το γράφω εγώ που την Σπυροπούλου την είχα ξεσκίσει την περίοδο της παντοδυναμίας της. Αν θέλετε να είστε αληθινές ως παρουσιάστριες και ως άνθρωποι πρέπει να βγείτε και να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. “Ναι δεν γουστάρουμε την Σπυροπούλου για τους δικούς μας λόγους και όπου την βρίσκουμε ανοιχτή θα την σκίζουμε!”, αυτό το καταλαβαίνω.

Το να βάζετε μπροστά το περιοδικό μας, αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Instagram: https://www.instagram.com/dimitrapavlatou/

Facebook: https://www.facebook.com/dimitra.pavlatou

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.