H αλήθεια για το «Love is blind» στο Έψιλον και η Μαραγκουδάκη

June 6, 2018



Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το ερωτiκό ριάλιτι του Έψιλον, «Love is blind». Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά δεν ισχύουν και δεν βασίζονται πουθενά. Γράφτηκε πως το ριάλιτι μπαίνει στο «ψυγείο»,…



Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το ερωτiκό ριάλιτι του Έψιλον, «Love is blind». Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά δεν ισχύουν και δεν βασίζονται πουθενά. Γράφτηκε πως το ριάλιτι μπαίνει στο «ψυγείο», δεν είναι αλήθεια.  Η αλήθεια είναι μία. Το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το χειμώνα και θα παίζει 2 φορές την εβδομάδα.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη με 25ετή και πλέον πείρα στην ελληνική τηλεόραση δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία ούτε να αντιγράψει ριάλιτι όπως το «Power of Love» ή το «Game of love» ούτε και να στηρίξει ένα πρόγραμμα που δεν το πιστεύει. Απλώς έχει μάθει να περιμένει. Γιατί η υπομονή στην τηλεόραση είναι χρυσός. Όπως και η σωστή «τοποθέτηση»-Positioning- που πολλοί την επικαλούνται-βλέπε Ποφάντης-αλλά λίγοι γνωρίζουν τα μυστικά της. Η ισχυρή κυρία του Έψιλον ξέρει τι κάνει πώς να το αναδείξει και στο τέλος να το κάνει επιτυχία.

Και αυτό θα φανεί…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.