Αντέχετε; Η Μαρία σε πισίνα της Θεσσαλονίκης «δίνει πόνο» (Βίντεο)

June 6, 2018



Αντέχετε; Η Μαρία σε πισίνα της Θεσσαλονίκης «δίνει πόνο» (Βίντεο)


Πρόκειται για ένα κορίτσι που ο ρυθμός σε όλες τις εκφάνσεις του είναι αναπόσπαστο στοιχείο της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έγινε χορεύτρια και μάλιστα από τις κορυφαίες που διαθέτουμε στην Ελλάδα. Ωστόσο, πέρα από τον άρτιο χειρισμό του κορμιού της, διαθέτει μια «καuτή» σιλουέτα.
Μια σιλουέτα που διεκδικούν ακατάπαυστα τα αρσενικά που έχουν την τύχη να την συναντήσουν διά ζώσης. Μπορεί να «γράφει» στο φακό αλλά από κοντά είναι πραγματικά «απογειωτική», κάνοντας οποιαδήποτε άλλη να μοιάζει μικρή μπροστά της. Τουλάχιστον η Μαρία είναι χορογράφος που συνεχίζει να σπουδάζει το αντικείμενο της και πλεόν να το έχει «ανεβάσει λέβελ», παντρεύοντας τον χορό με την γιόγκα. Σε αντίθεση με άλλες χορεύτριες-αγνώστων λοιπών στοιχείων-που πέρα απο τις πλαστικές και τις «εξυπηρετήσεις» σε αφεντικά των μπάρ ανα την Ελλάδα δεν έχουν ιδέα απο χορό.
Ο υδράργυρος άρχισε να χτυπάει κόκκινο και η Μαρία Κάκαρη ήρθε για να μας αποτελειώσει. Φόρεσε το μαύρο μαγιό της και ποζάρει στο φακό έχοντας για αξεσουάρ το «δολοφονικό» της βλέμμα. Μπαίνει στην πισίνα και χαρίζει μοναδικά «κλικς» στο φωτογράφο. Το γuμνασμένο της κορμί σε συνδυασμό με το υγρό στοιχείο δημιουργούν μια εικόνα φωτιά που διεγείρει επικίνδυνα τη φαντασία… Δείτε την

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.