Survivor 2: Ενόχληση του Νικόλα Αγόρου! Γιατί εκνευρίστηκε με τους Διάσημους! – “Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά!” (βίντεο)

June 5, 2018



Οι παίκτες μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κολομβίας, χωρίστηκαν στα δυο και διαγωνίστηκαν για τα σύμβολα που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού!Διάσημοι και Μαχητές ενώ…



Οι παίκτες μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κολομβίας, χωρίστηκαν στα δυο και διαγωνίστηκαν για τα σύμβολα που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού!

Διάσημοι και Μαχητές ενώ, λίγη ώρα πριν, είχαν γίνει ένα, στον νέο στίβο μάχης… ξαναθυμήθηκαν τα προβλήματα τους! Δείτε παρακάτω….

Ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος έχασε το σύμβολο μέσα από τα χέρια του αφού του το…. πήρε ο Γιάννης Τσίλης ενοχλήθηκε από τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων!

“Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Δεν πρέπει να τα κάνουμε αυτά ποτέ εμείς..” είπε ο παίκτης. Ο Πάνος Θεοδώρου τον ρώτησε τι άκουσε και ο Νικόλας δεν θέλησε να απαντήσει.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς βάλαμε στο repeat αρκετές φορές το απόσπασμα αλλά δεν καταφέραμε να ακούσουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Νικόλα.

Δείτε και ακούστε το απόσπασμα μήπως και ακούσετε εσείς…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.