Survivor 2: Της… “γυάλισε”! ‘Ατακτη η… Ροδάνθη! Η ξενέρα της για την Κολομβία και το “καρφί” της Μελίνας… – “Ο καθένας με τον πόνο του…” (βίντεο)

June 5, 2018



Ξενέρωσε η Ροδάνθη Καππαρού όταν άκουσε την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κολομβίας.Γιατί; Δείτε παρακάτω… Την αποκάλυψη έκανε η Βιργινία Δικαιούλια…Η ν…



Ξενέρωσε η Ροδάνθη Καππαρού όταν άκουσε την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κολομβίας.

Γιατί; Δείτε παρακάτω…

Την αποκάλυψη έκανε η Βιργινία Δικαιούλια…

Η νεαρή παίκτρια λοιπόν, περίμενε όλο αγωνία τον διεθνή αγώνα αλλά όχι απέναντι στην Κολομβία. Ήθελε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία.

Όχι γιατί… φοβάται τους παίκτες της Κολομβίας και προτιμά να αγωνίζεται απέναντι σε αυτούς της Τουρκίας! Έρωτας είναι η αιτία!

Το ματάκι της… “άτακτης” Ροδάνθης έπεσε στον Χίλμι. Έναν παίκτη από την ομάδα της Τουρκίας και ανυπομονεί πότε θα τον ξαναδεί!

Αυτό το παρατήρησαν οι παίκτες και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο τουλάχιστον από την Μελίνα Μεταξά… “Για άλλους είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε με άλλη χώρα, ενώ άλλοι παίκτες όπως η Ροδάνθη, περιμένει πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης και περιμένει να τον ξαναδεί!

Ο κάθε ένας στον πόνο του!” είπε αιχμηρά η παίκτρια!

Γιατί βρε Μελίνα; Ωραία πράγματα είναι αυτά….

Δείτε τη φωτογραφία του Χίλμι:

Δείτε το απόσπασμα:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.