Θρίλερ με 13χρονη στην Άμφισσα: Ποιος ο κρεοπώλης που την αποκεφάλισε με το… Ρίγος

June 5, 2018



Ποιο το ανατριχιαστικό έγκλημα στην Άμφισσα με 13χρονη;Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός 13χρονου κοριτσιού από αδέσποτη σφαίρα στην Άμφισσα.Ο δράστης -κρεοπώλης στην Άμφισσα στ…



Ποιο το ανατριχιαστικό έγκλημα στην Άμφισσα με 13χρονη;

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός 13χρονου κοριτσιού από αδέσποτη σφαίρα στην Άμφισσα.

Ο δράστης -κρεοπώλης στην Άμφισσα στο επάγγελμα- φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές, με τη μια σφαίρα να βρίσκει την 13χρονη στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», σχεδόν να την αποκεφαλίζει. Η δεύτερη σφαίρα τραυμάτισε στο πόδι τον πατέρα της.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον δράστη στην Άμφισσα συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τον ορεινό όγκο της Γκιώνας, όπου έχει πιθανότατα βρει καταφύγιο.

Μετά το θάνατο της 13χρονης στην Άμφισσα ακολούθησαν επεισόδια με Ρομά να καταστρέφουν το κρεοπωλείο του δράστη και να πυρπολούν το αυτοκίνητό του.

Οι δύο εκδοχές του εγκλήματος στην Άμφισσα

Η τραγωδία με την 13χρονη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (04/06/2018) στην Άμφισσα με την Αστυνομία να εξετάζει δύο εκδοχές.

Η πρώτη εκδοχή αναφέρει πως ο φερόμενος ως δράστης πιάστηκε στα χέρια με ομάδα Ρομά στην Άμφισσα, όταν πέρασε από τον καταυλισμό τους πηγαίνοντας προς τον στάβλο του στο χωριό Προσήλιο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που σημειώθηκε, ο ίδιος πυροβόλησε με την καραμπίνα.

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα δεύτερο σενάριο, το οποίο οι Αρχές εξετάζουν. Σύμφωνα με αυτό, ο φερόμενος ως δράστης είχε πέσει θύμα κλοπής στο σπίτι του στην Άμφισσα και κινούνταν παράλληλα στον καταυλισμό, όταν αναγνώρισε ως δράστη έναν ενήλικο Ρομά. Τότε σταμάτησε, πήρε το όπλο του από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πυροβόλησε τυφλά εναντίον του τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι.

Σε κάθε περίπτωση, ο θάνατος της 13χρονης στην Άμφισσα προκάλεσε μεγάλη οργή στις τάξεις των Ρομά, οι οποίοι σε αντίποινα έκαψαν τόσο το αυτοκίνητο όσο και το κρεοπωλείο που διατηρούσε ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος μέχρι και αυτή τη στιγμή διαφεύγει τη σύλληψη.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στο Προσήλιο Φωκίδας παραμένει έκρυθμη, με τις Αρχές να καλούν άμεσα σε ενισχύσεις, για να περιφρουρήσουν την τάξη στην Άμφισσα.

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι έχουν προγραμματίσει για τις 19:00 συγκέντρωση στην πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας, στη μνήμη του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Διαβάστε ποιος ο τραγικός θάνατος του επιχειρηματία Νίκου Μπράζου από το Βόλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.