Χαμός σε παραλία της Μυκόνου! Τέσσερις Πασίγνωστες Ελληνίδες με το ίδιο προκλητικό μαγιό![photo]

June 5, 2018



Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!! Βγήκαν στην παραλία και περίμεναν οτι θα έχουν μια μοναδικότητα και στο τέλος έψαχναν που να κρυφτούν!Δείτε τα μαγιό που είναι στη κορυφή της μόδας για φέτος που δεν μπορεί ν…



Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!! Βγήκαν στην παραλία και περίμεναν οτι θα έχουν μια μοναδικότητα και στο τέλος έψαχναν που να κρυφτούν!

Δείτε τα μαγιό που είναι στη κορυφή της μόδας για φέτος που δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα!

Αν και δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοια άρθρα οφείλουμε πάντα να προβάλουμε το ωραίο και το εκλεπτυσμένο.

Έτσι επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ένα μαγιό που σέβεται την γυναίκα δυστυχώς για τους άντρες αναγνώστες μας δεν είναι προκλητικό αλλά σίγουρα είναι σeξι.

Ενισχύει την θηλυκότητα και την φινέτσα που εκπέμπει η κάθε γυναίκα και είναι ακραία ρομαντικό και σeξι μαζί.

Φυσικά δεν επιλέξαμε τυχαία το συγκεκριμένο μαγιό να σας το δείξουμε και ο λόγος είναι απλός. Το μαγιό αυτό κάνει μόλις 19,90 μόνο, και έχει φορεθεί σε μία από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του Μιλάνου, με δημιουργό την εταιρεία Parizianista η οποία και μονοπώλησε το ενδιαφέρων από τις παρευρισκόμενες γυναίκες του event.

Μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να κάνετε την παραγγελία σας ακόμα και αντικαταβολή.

magio-parizianista-4.jpg

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.