Survivor 2: Η ανατροπή έφερε απίστευτη… χαρά και πίκρα! – “Αφού κάναμε αυτό μπορούμε να γυρίσουμε τα πάντα…” (βίντεο)

June 4, 2018



Τρελή ανατροπή έκαναν απόψε οι Διάσημοι!Οι Μαχητές είχαν περάσει μπροστά και το σκορ ήταν στο 8-3… Δείτε παρακάτω… Όλα έδειχναν πως αυτό το αγώνισμα και το έπαθλο θα πήγαινε στην καλύβα των Μαχητώ…



Τρελή ανατροπή έκαναν απόψε οι Διάσημοι!

Οι Μαχητές είχαν περάσει μπροστά και το σκορ ήταν στο 8-3… Δείτε παρακάτω…

Όλα έδειχναν πως αυτό το αγώνισμα και το έπαθλο θα πήγαινε στην καλύβα των Μαχητών όμως…

Οι παίκτες των Διάσημων μπήκαν ακόμα πιο… φουριόζοι στον στίβο μάχης, συγκεντρώθηκαν περισσότερο στον στόχο και έκαναν την ανατροπή, αφού κέρδισαν 10-8!

Η ανατροπή αυτή έφερε απίστευτη χαρά στους Διάσημους και απίστευτη πίκρα στους Μαχητές που το… φυσάνε και δεν κρυώνει!

“Κερδίσαμε για άλλη μια φορά, γιατί ήταν ένας αγώνας που ενώ χάναμε με μεγάλη διαφορά τον γυρίσαμε και νικήσαμε! Αν γυρίσαμε τέτοιο ματς μπορούμε να γυρίσουμε τα πάντα!” είπε η Μελίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά…

“Κάναμε μεγάλη ανατροπή απόψε… Είχαμε καιρό να κάνουμε τέτοια ανατροπή. Χαρήκαμε γιατί είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε το τελευταίο καιρό” δήλωσε από τη μεριά του ο Γιάννης Τσίλης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Μαχητές προσπαθούσαν να διαχειριστούν την ήττα τους… “Είμαι πολύ στεναχωρημένη που δεν έφερα ούτε μια νίκη στην ομάδα μου. Είμαι απογοητευμένη με μένα. Αν είχα φέρει νίκη ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό” δήλωσε η νεαρή της ομάδας Ροδάνθη.

“Είμαι στεναχωρημένη γιατί το είχαμε. Η ανατροπή λέει πολλά όμως… ” είπε η Εύη…

Μεγάλη η ανατροπή, όντως… Τυχαίνουν όμως αυτά παιδιά…

Δείτε το απόσπασμα:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.