Survivor 2 – trailer: Το σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας, ο αγώνας – ντέρμπι και η συγκίνηση των παικτών… (video)

June 3, 2018



Αγχωμένοι και αποφασισμένοι είναι οι παίκτες στο αυριανό επεισόδιο! Οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Έφτασε στην Ελλάδα ο Νάσος Παπαργυρόπ…



Αγχωμένοι και αποφασισμένοι είναι οι παίκτες στο αυριανό επεισόδιο! Οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Έφτασε στην Ελλάδα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο! (photos)

Ποια από τις δυο ομάδες θα το κερδίσει; Ο στίβος μάχης για μια ακόμα φορά θα τους παιδέψει και ο στόχος θα είναι αυτός που θα καθορίσει το σκορ!

Οι Μαχητές είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν αφού είναι αυτοί που έχουν χάσει απανωτές φορές. Οι Διάσημοι από την άλλη, φαίνονται σαρωτικοί και δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν…

Τι θα γίνει τελικά;

Εκρηκτικό αναμένεται το αυριανό επεισόδιο!

Δείτε το trailer:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.