«Σεισμός» στην Χαλκιδική με τις βουτιές της Έλενας

June 3, 2018



«Σεισμός» στην Χαλκιδική με τις βουτιές της Έλενας


Όχι, δεν πρόκειται για ένα κορίτσι, αλλά για μια γυναίκα που ξέρει να πιάνει τη ζωή από τα μαλλιά. Με τα λάθη της και τα σωστά της. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Μεγάλη της αδυναμία είναι η μικρή Ολυμπία. Η κόρης της… την οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή από κοντά της ότι και αν κάνει.
Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, πρόσφατα επισκέφθηκε την Χαλκιδική και με τις βουτιές της προκάλεσε «σεισμό» πολλών ρίχτερ. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πρόκειται για ένα «τουμπανάκι» από τα λίγα. Ποζάρει στην κάμερα με το «καuτό» ολόσωμο μαγιό της προτάσσοντας τα πλούσια ελέη της. Ο φακός την θέλει, την διεκδικεί και εκείνη τον τραβά σαν μαγνήτης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το όνομα της ακούγεται πολύ έντονα για να κάνει τηλεόραση από την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για την Έλενα Κωνσταντινίδου. Για να δούμε τι θα δούμε…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.