Power of Love: Η μεγάλη επιστροφή και η κοπέλα που θέλει δεσμευμένους!

June 3, 2018



Χαμός πρόκειται να γίνει στο νέο επεισόδιο του Power of Love!Το γεγονός που θα προκαλέσει πανικό είναι κατά βάση η επιστροφή της Κλαούντια στο παιχνίδι που θα κάνει όλους τους παίκτες – και ειδικά τις…



Χαμός πρόκειται να γίνει στο νέο επεισόδιο του Power of Love!

Το γεγονός που θα προκαλέσει πανικό είναι κατά βάση η επιστροφή της Κλαούντια στο παιχνίδι που θα κάνει όλους τους παίκτες – και ειδικά τις γυναίκες – να ουρλιάξουν από την χαρά τους, αλλά το καλύτερο είναι η αποκάλυψη ότι σε κάποιον αρέσει! Διαβάστε παρακάτω…

Δυο νέοι παίκτες θα κάνουν την είσοδό τους στο σπίτι της αγάπης και θα φέρουν τα πάνω κάτω, καθώς η καινούρια παίκτρια θα πει ότι αν ο Παναγιώτης και ο Κυριάκος δεν ήταν δεσμευμένοι θα τους προσέγγιζε, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Άννα κυρίως.

Στο τέλος, θα δούμε την Βίβιαν να δηλώνει “ελεύθερη” μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με τον Νίκο! Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.