Power of love: Η Κυριακή καρφώνει ξανά τον Νίκο για τα μηνύματα

June 3, 2018



Τα πήρε η Κυριακή με το Νίκο αφού αποκάλυψε πως είδε στο Instagram να την κατηγορεί. Είπε μάλιστα πως αυτά που έγραψε ήταν για να του κάνει μήνυση. Για τόσο χάλια λέμε. Όμως ο 45άρης Νίκος τα αρνήθηκε…



Τα πήρε η Κυριακή με το Νίκο αφού αποκάλυψε πως είδε στο Instagram να την κατηγορεί. Είπε μάλιστα πως αυτά που έγραψε ήταν για να του κάνει μήνυση. Για τόσο χάλια λέμε. Όμως ο 45άρης Νίκος τα αρνήθηκε όλα. Πήγε να βγάλει τρελή και τη Μαρία Μπακοδήμου αφού ισχυρίστηκε πως στα προσωπικά μηνύματα γίνεται να μπει κάποιος και να τα αλλάξει.

Να τα παραποιήσει «Δηλαδή σε χάκαραν; Γιατί τα δικά μου τα μηνύματα δεν τα βλέπει κανείς» του είπε η Μαρία με τον Νίκο να επιμένει πως μπορεί να το αποδείξει στην Κυριακή.

Η ίδια με μια φωτογραφία της που έχει ύφος  που δηλώνει πολλά σχολιάζει:  «Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν. Δεν πειράζει. Εν απουσία μου επιτρέπω και να με δείρουν».

Με λίγα λόγια χαρακτηρίζει τον Σπυριδαντωνάκη διπρόσωπο και άντρα που δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη του λάθους του ή ιδέα μου είναι;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.