Μιχάλης Σηφάκης – Όλγα Στεφανίδη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους στην Κρήτη!

June 3, 2018



Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ του Σββάτου ο Μιχάλης Σηφάκης και η αγαπημένη του Όλγα Στεφανίδη!Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία σεμνή τελετή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη, στην Κρήτη. …



Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ του Σββάτου ο Μιχάλης Σηφάκης και η αγαπημένη του Όλγα Στεφανίδη!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία σεμνή τελετή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη, στην Κρήτη. Διαβάστε παρακάτω…

Ο γαμπρός φορούσε μαύρο σμόκιν και η νύφη ένα υπέροχο στενό νυφικό. Στο τέλος του μυστηρίου ο ουρανός του Ηρακλείου έγινε πολύχρωμος από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε στο κτήμα “Ο κήπος των αισθήσεων” η δεξίωση στην οποία είχε στηθεί ένα καθαρόαιμο Κρητικό γλέντι με τοπικούς μεζέδες. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.