Η Σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο-Προσeξτε το χεράκι του και θα καταλάβετε

June 3, 2018



Μία θλιμμένη μητέρα δημοσίευσε μία σπαρακτική φωτογραφία με το μωρό της που γεννήθηκε νεκρό.Η Kim Stephens λέει πως το παιδί που απέκτησε με τον σύντροφό της Si Down «γεννήθηκε κοιμισμένο» τον Μάρτιο …


Μία θλιμμένη μητέρα δημοσίευσε μία σπαρακτική φωτογραφία με το μωρό της που γεννήθηκε νεκρό.

Η Kim Stephens λέει πως το παιδί που απέκτησε με τον σύντροφό της Si Down «γεννήθηκε κοιμισμένο» τον Μάρτιο αυτού του χρόνου.

Οι γονείς οργάνωσαν μία κηδεία για το παιδί τους, όπου μετέφεραν το μικροσκοπικό του φέρετρο με μία άμαξα.

Και όταν η «κοιμισμένη» Olivia-Rose ήταν στην αγκαλιά της μητέρας της, η Stephens αποφάσισε να φτιάξει γύψινα εκμαγεία για να μπορεί να την αγκαλιάζει για πάντα.

Οι δυο τους ζουν στο Cornwall της Αγγλίας με τα τρία παιδιά τους – Jordan Stephens, 18, Ellianna, 8, και Imogen-Grace, 6.

Η Olivia-Rose θα ήταν το τελευταίο παιδί του ζευγαριού και δύο μέρες πριν την ημέρα που είχε κανονιστεί ο τοκετός, το ζευγάρι πήγε για εξέταση, στην οποία τους είπαν πως όλα φαινόντουσαν κανονικά.

Δύο μέρες μετά, στην 1η Μαρτίου, η Stephens γέννησε νεκρή την κόρη της.

«Η ζωή μας κατέρρευσε όταν είδαμε το πανέμορφο κοριτσάκι μας να γεννιέται κοιμισμένο.»

«Έφτιαξα εκμαγεία από τα χέρια μου για να μπορώ να νιώθω σαν να την αγκαλιάζω για πάντα.»

«Έτσι νιώθω πιο κοντά σε εκείνη και αυτό με ανακουφίζει λίγο.»

true.gr

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.