Η καλύτερη τούμπα στα χρονικά του «Power of Love»: Αντί για ηρωική έξοδο μετά από καβγά, ξαπλώθηκε καταής (Vid)

June 2, 2018



Σίγουρα δεν είναι από τις παίκτριες που θα έβλεπες να πέφτουν και θα έβγαζες το άχτι σου. Αποτελεί, βλέπεις, από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα του «Power of Love».Ο λόγος για την Κυριακή, η οποία για ακό…


Σίγουρα δεν είναι από τις παίκτριες που θα έβλεπες να πέφτουν και θα έβγαζες το άχτι σου. Αποτελεί, βλέπεις, από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα του «Power of Love».

Ο λόγος για την Κυριακή, η οποία για ακόμα μία φορά βρέθηκε να… κλαίει on camera μη μπορώντας άλλο να αντέξει τη Βίβιαν και την όλη της στάση προς τον Σωκράτη.

Όσο και να τη συμπαθούμε, όμως, με την καταπληκτική τούμπα που έφαγε στην προσπάθειά της να κάνει ηρωική έξοδο από το δωμάτιο του καβγά με τη Βίβιαν, δεν καταφέραμε να μη γελάσουμε.

Η Κυριακή θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας όπως ελάχιστες φορές την έχουμε ακούσει να μιλάει, κλείνοντας με ατάκα – φωτιά. Κι εκεί που πάει να αποχωρήσει… όλα χάλασαν.

«Γαμώ το κέρατό μου, έφαγα και τούμπα» την ακούμε να λέει αμέσως μετά και το στιγμιότυπο μπαίνει στα best of the best του παιχνιδιού.

Α ρε Κυριακή!

Πηγές: dailymedia.gr, ΣΚΑΪ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.