Θα πάθετε ΣΟΚ. Η 47χρονη Κοκκίνου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ρετούς

June 2, 2018



Θα πάθετε ΣΟΚ. Η 47χρονη Κοκκίνου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ρετούς



Είναι «γνωστό τοις πάσι» ότι οι τραγουδιστές και οι άνθρωποι των media, ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδικασία, πριν εμφανιστούν στα φώτα και στις κάμερες.
Το «σοβάτισμα» στο μακιγιάζ είναι το πρώτο βήμα και στην συνέχεια ανάλογα με το μέσο φτιάχνουν τα «φιλτράκια» τους. Αν είναι περιοδικό το photoshop είναι ο «brother from another mother», ενώ τα αν είναι τηλεόραση τα φώτα είναι το «κολλητάκι».
Από μια τέτοια διαδικασία φαίνεται πως πέρασε και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, εμφανίστηκε υπέρλαμπρη. Όμως, αυτή εικόνα δείχνει την πραγματικότητα; Μάλλον όχι…
Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στην πραγματική εικόνα της Έλλης φαίνονται, οι φακίδες, οι ρυτίδες και η ηλικία της. Ωστόσο, για 47 ετών μια χαρά κρατιέται… Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.