Έγκλημα Ζάκυνθος: Χειροκρότησαν τον πατροκτόνο! Η σ*ξουαλική κακοποίηση που έκρυβε ο πατέρας μέχρι σήμερα! (Βίντεο)

June 2, 2018



Συνοδευόμενος από το συνήγορό του Παναγιώτη Κεφαλληνό, o 26χρονος πατροκτόνος από τη Ζάκυνθο μπήκε στον εισαγγελέα!Ο ίδιος ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ολοκ…



Συνοδευόμενος από το συνήγορό του Παναγιώτη Κεφαλληνό, o 26χρονος πατροκτόνος από τη Ζάκυνθο μπήκε στον εισαγγελέα!

Ο ίδιος ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει πλήρως την απολογία του καθόσον ακόμη συλλέγονται σημαντικά στοιχεία για την υπεράσπισή του. Διαβάστε παρακάτω….

Ο 26χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι οδηγήθηκε σ’ αυτό το έγκλημα επειδή ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός, υποψιαζόμενος ότι τώρα έκανε τα ίδια στα μικρότερα αδέλφια του. Το έγκλημα μπήκε στο μυαλό του όταν η μικρότερη αδερφή του, του είπε ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα! Σήμερα στον ανακριτή ήταν όλοι εκεί και τον χειροκροτούσαν! Το πρόσωπο του ήταν ήρεμο και η αδερφή του δήλωσε περήφανη! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.