Survivor. Επιστρέφει σήμερα στις 17.30 ο Νάσος. Χαμός στο αεροδρόμιο

June 2, 2018



Με πτήση μέσω Μαδρίτης επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 17.30 -ο νικητής κατ’ εμέ- του φετινού «Survivor» Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ένας άντρας που κατάφερε μέσα από…


Με πτήση μέσω Μαδρίτης επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 17.30 -ο νικητής κατ’ εμέ- του φετινού «Survivor» Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ένας άντρας που κατάφερε μέσα από το παιχνίδι να αποδείξει πως η καταβολή και η αφετηρία μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του καθενός από εμάς αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει το “ταξίδι στη ζωή”.

Ένας διαβασμένος, ντροπαλός αρσενικός αλλά την ίδια στιγμή μαγκάκος και προστατευτικός. Ένα πρότυπο άντρα που δεν βλέπουμε συχνά ανάμεσά μας. Ο Νάσος “χρησιμοποίησε” τη δύναμη του μέσου που λέγεται τηλεόραση για να μας δείξει πως παρά την “Αμερικανιά” της εικόνας του -η οποία παρεξηγήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού- είναι πολύ δοτικός και χαλαρός άνθρωπος.

Κι αυτό αγαπήθηκε από το κοινό αλλά και από το “δύσκολο” Twitter που τον αποθέωνε καθημερινά. Πληροφορούμαι, λοιπόν, ότι σήμερα αναμένεται να γίνει πανικός στο αεροδρόμιο με το ξανθό μαυρισμένο αγόρι…

Πολλες οι γυναίκες-θαυμάστριες αλλά και η οικογένειά του, η οποία θα είναι σύσσωμη εκεί…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.