Έλεος Κοπέλα μου… Δείτε για Πρώτη φορά, ΠΩΣ είναι στην Πραγματικότητα το Σώμα της Kardashian.

June 2, 2018



Τον περασμένο Απρίλιο, η Kim Kardashian είχε εμφανιστεί με μπικίνι σε παραλία στο Punta Mita του Μεξικού.
Ο πισινός της 36χρονης σταρ έδειχνε μεγαλύτερος από ό,τι συνήθως και έδειχνε να έχει κυτταρίτ…



Τον περασμένο Απρίλιο, η Kim Kardashian είχε εμφανιστεί με μπικίνι σε παραλία στο Punta Mita του Μεξικού.

Ο πισινός της 36χρονης σταρ έδειχνε μεγαλύτερος από ό,τι συνήθως και έδειχνε να έχει κυτταρίτιδα.

Όσοι την μισούν υποστήριξαν ότι έτσι είναι η πραγματική Kim και ότι οι προηγούμενες αψεγάδιαστες φωτογραφίες της ήταν επεξεργασμένες.

Έτσι, η σύντροφος του Kanye West έχασε 100.000 ακόλουθους.

Την Τετάρτη, προβλήθηκε η αντίδραση της στις φωτογραφίες σε τρέιλερ της εκπομπής “Keeping Up With The Kardashians”.

«Θεέ μου. Δεν το καταλαβαίνω. Στην κυριολεξία, ΔΕΝ είμαι έτσι!», φώναξε, όταν η βοηθός της, Stephanie Shepherd, της έδωσε το κινητό της για να δει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Η Kim φοράει ένα ροζ μπικίνι και είναι ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα έξω από το θέρετρο όπου έμενε στο Μεξικό. Έχει μια πετσέτα δίπλα της. Μαζί της είναι η Larsa Pippen.

Η Kim νευριάζει τόσο που αποφασίζει να κάνει κάτι γι’αυτό αμέσως. «Πρέπει να πάω να αφαιρέσω τις ετικέτες από τα πάντα. Θα μπω μέσα και θα αρχίσω να αφαιρώ τις ετικέτες», είπε.

Έχει θυμώσει πολύ, αλλά φαίνεται έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Αργότερα, βρέθηκε με την αδερφή της, Kourtney, σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες και συζητάνε πώς ένιωσε.

«Έχω ήδη κρίση άγχους με την ασφάλεια και είμαι σε επαγρύπνηση», είπε αναφερόμενη στην ένοπλη ληστεία που βίωσε στο Παρίσι έναν χρόνο πριν.

«Ο εξονυχιστικός έλεγχος που μας κάνουν συνεχώς – προσπαθούμε να το αποφύγουμε αυτό. Κάνω ό,τι πρέπει για να είμαι όσο πιο διακριτική γίνεται και μετά πας και τραβάς φωτογραφίες.

Και αν δεν είναι τέλειες, ο κόσμος σε επικρίνει. Για όσους πιστεύουν ότι αυτό είναι εντάξει, είναι τόσο εκνευριστικό», πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο η Kim μίλησε για τις φωτογραφίες στο “The View”.

«Είδα αυτές τις απαίσιες φωτογραφίες του εαυτού μου όταν είχα πάει στο Μεξικό και ο κόσμος τις επεξεργαζόταν και τις έκανε πιο καθαρές. Δεν ήμουν στα καλύτερα μου – είχα να γuμναστώ 12 εβδομάδες. Είχα κάνει 2 εγχειρήσεις στην μήτρα μου», είπε.

«Δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Και μετά ο κόσμος έκανε τις φωτογραφίες πιο ευκρινείς, έδειχναν χειρότερες και ήταν παντού. Σκεφτόμουν, “Εντάξει, θα συνέλθω”.»

dailymail.co.uk

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.