Κυνηγός έσφαξε άγριο βουβάλι και σκοτώθηκε από ένα άλλο μέλος του κοπαδιού την ώρα που φόρτωνε το θήραμά του στο αμάξι

June 1, 2018



Ένας κυνηγός από τη Νότια Αφρική, ο οποίος είχε πυροβολήσει ένα άγριο βουβάλι, σκοτώθηκε από ένα άλλο μέλος του κοπαδιού.
Ο 54χρονος Claude Kleynhans, δέχθηκε επίθεση από ένα μεγάλο αρσενικό βουβάλι …



Ένας κυνηγός από τη Νότια Αφρική, ο οποίος είχε πυροβολήσει ένα άγριο βουβάλι, σκοτώθηκε από ένα άλλο μέλος του κοπαδιού.

Ο 54χρονος Claude Kleynhans, δέχθηκε επίθεση από ένα μεγάλο αρσενικό βουβάλι καθώς φόρτωνε ένα κουφάρι πάνω σε ένα όχημα στην επαρχία Limpopo, στη Νότια Αφρική.

Το βουβάλι έσπασε την μηριαία αρτηρία του άντρα ο οποίος πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με το Citizen.co.za.

Ο άντρας είχε την εταιρεία Guwela Safari, η οποία διοργανώνει σαφάρι όπου οι κυνηγοί πληρώνουν 2.850 δολάρια για να πυροβολήσουν μια καμηλοπάρδαλη και 1.500 δολάρια για να πυροβολήσουν ζέβρα.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ο τιμοκατάλογος τους στην ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης κυνήγι με βουβάλια, ύαινες, ιπποπόταμους και ελέφαντες.

Μετά τον θάνατό του, αρκετοί άνθρωποι έχουν αναζητήσει το προφίλ του στο Facebook και έχουν δημοσιεύσει στη σελίδα του προσβλητικά μηνύματα.

Μια γυναίκα με το όνομα Pamela Tomaro D’Angio έγραψε: “Χαίρομαι όταν σκοτώνονται οι λαθροθήρες από τα ζώα που κυνηγούν.”

“Να σαπίσεις στην κόλαση.”

Ένας άντρας που ονομάζεται Pedro Resendes έγραψε: “Άτιμο κάρμα! Πήρε αυτό που άξιζε!”

Ο κ. Kleynhans, ο οποίος ήταν φανατικός χριστιανός, άφησε πίσω του δύο κόρες και έναν γιο.

Το βουβάλι θεωρείται επικίνδυνο ζώο, καθώς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επιθετικό και εκδικητικό όταν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει.

Όταν ένα μέλος ενός κοπαδιού δέχεται επίθεση από ένα αρπακτικό ζώο, όπως ένα λιοντάρι, τα άλλα μέλη θα σπεύσουν να το υπερασπιστούν.

Σύμφωνα με το Animal Planet, τα βουβάλια έχουν σκοτώσει περισσότερους κυνηγούς στην Αφρική από οποιοδήποτε άλλο ζώο και είναι γνωστό ότι επιτίθενται στους κυνηγούς αν τραυματιστούν από αυτούς.

διαφορετικό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.