Άγιος Δομίνικος: Η Νικολέτα «φασώνεται» σε παραλία με ποδοσφαιριστή

June 1, 2018



Τσουνάμι προκάλεσε στον Άγιο Δομίνικο η Νικολέτα! Τελικά βρέθηκε στον χώρο που γυρίζεται το Survivor όμως δεν πήγε μόνη της αλλά με τον αγαπημένο της!Ο λόγος για την καuτή Βουλγάρα Νικολέτα Λοζάνοβα π…



Τσουνάμι προκάλεσε στον Άγιο Δομίνικο η Νικολέτα! Τελικά βρέθηκε στον χώρο που γυρίζεται το Survivor όμως δεν πήγε μόνη της αλλά με τον αγαπημένο της!

Ο λόγος για την καuτή Βουλγάρα Νικολέτα Λοζάνοβα που το 2006 κέρδισε τον τίτλο της Playmate! Η Λοζάνοβα έχει σχέση με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Ομόνοιας Νικολάϊ Μιχαϊλοφ και μαζί αποφάσισαν να κάνουν διακοπές!

Λέτε να την πέτυχαν οι δικοί μας και να αλληθώρισαν; Καθόλου απίθανο! Δείτε τις εικόνες! Εγώ λέω να την αρπάξουν και να τη βάλουν στο Survivor να γίνει χαμός με τα προσόντα της. Είναι για τελικό το κορίτσι!!!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.