Power of love 2 spoiler: Άγριος καβγάς της νέας παίκτριας με τη Χριστίνα για τα μάτια του Παύλου

May 21, 2019


Νέα παίκτρια θα κάνει είσοδο στο σπίτι του «Power of love 2» και θα διεκδικήσει τον Παύλο που θα επιστρέψει σύμφωνα με τα spoilers στο σπίτι της αγάπης.Στο pro – gala που θα προβληθεί στις 30 του μηνό…



Νέα παίκτρια θα κάνει είσοδο στο σπίτι του «Power of love 2» και θα διεκδικήσει τον Παύλο που θα επιστρέψει σύμφωνα με τα spoilers στο σπίτι της αγάπης.

Στο pro – gala που θα προβληθεί στις 30 του μηνός η νέα παίκτρια, Έλενα θα έχει άγριο καβγά με τη Χριστίνα για τα μάτια του Παύλου.  Καθώς είχε ακουστεί ότι η Έλενα μπήκε για να τους χωρίσει αλλά εκείνη το αρνήθηκε μπροστά σε όλους.

Θα πέσει ξεκατίνιασμα φουλ λέμε. Ο Πόντιος «καίει καρδιές»!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.