Πόσα πρόσωπα βλέπετε στη εικόνα που έχει προβληματίσει εκατομμύρια χρήστες;

May 21, 2019


Εκατομμύρια χρήστες του Facebook ασχολούνται με αυτή την εικόνα, καθώς πολλοί λένε ότι η συγκεκριμένη εικόνα που μοιάζει με δέντρο απεικονίζονται δέκα πρόσωπα.Η εικόνα φέρει τον τίτλο “Το δέντρο των ε…



Εκατομμύρια χρήστες του Facebook ασχολούνται με αυτή την εικόνα, καθώς πολλοί λένε ότι η συγκεκριμένη εικόνα που μοιάζει με δέντρο απεικονίζονται δέκα πρόσωπα.

Η εικόνα φέρει τον τίτλο “Το δέντρο των εθνικών ηγετών” (National Leaders Tree) και είναι εμφανή πρόσωπα, όπως της Μάργκαρετ Θάτσερ και του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, τα οποια σχηματίζουν ένα δέντρο.

Εσείς, πόσα πρόσωπα βλέπετε;

Πόσα πρόσωπα βλέπετε στη εικόνα που έχει προβληματίσει εκατομμύρια χρήστες; - Εικόνα 1

fumara

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.