Survivor – αποκλειστικό: Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως!

May 21, 2019


Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda’s blog! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες …



Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda’s blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η ώρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα αλλάξει εκτάκτως την Κυριακής στις 16/5 λόγω εκλογών!

Survivor - αποκλειστικό: Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως!

Το παιχνίδι θα προβληθεί το μεσημέρι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα του Φαλήρου! Συγκεκριμένα για την Κυριακή το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα έχει από το πρωί έως και το βράδυ εκπομπές για τις Ευροεκλογικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκπομπές με ένα διάλειμμα στις 14:00 για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15:00 – 17:50 για το Survivor!

Όλη αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά αλλά και το Σάββατο!

Survivor Spoiler: (21/05): Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποια είναι η Ελληνίδα παίκτρια που αποχωρεί απόψε (21/05) από το Survivor; Αφροδίτη ή Ρία; Προσοχή διαρροή!

Το Youweekly.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας μεταφέρει πρώτο όλες τις διαρροές και τις εξελίξεις από το Survivor! Από χτες σας είχαμε δώσει μια πρώτη γεύση σχετικά με την αποχώρηση από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο απόψε και σήμερα θα σας μεταφέρουμε την επιβεβαιωμένη διαρροή!

Αρχικά να σας αναφέρουμε πως πιθανότατα εκτός Survivor είναι ο Χικμέτ, του οποίου το γόνατο έχει διαλυθεί και θα πρέπει για αρκετούς μήνες να περπατάει με πατερίτσες!

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει και κανονική αποχώρηση με την άσπρη ομάδα αυτή την εβδομάδα να χάνει 2 παίκτες! Τον Χικμέτ και μια εκ των Ρία ή Αφροδίτη! Ποια από τις δύο αποχωρεί;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ήδη από το Survivor έχει αποχωρήσει η Ρία και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Ρία συγκέντρωσε αρκετά μικρότερο ποσοστό από την Αφροδίτη! Επομένως σήμερα θα την δούμε να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Survivor – αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες! Τι συνέβη;

Αποκλειστική πληροφορία μου ήρθε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και για τους παίκτες που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Δεν το έχει δείξει ακόμα η τηλεόραση και δεν ξέρω αν θα το δείξει κιόλας ο Τούρκος παραγωγός αλλά εγώ θα σας μεταφέρω κάθε λεπτομέρεια του ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog.

Δύσκολες ώρες περνάνε παίκτες της ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα τρεις, οι οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου πριν από λίγες ώρες!

Ο λόγος; εχθές, Δευτέρα έβρεξε στην περιοχή καταρρακτωδώς και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s, στην στεριά ξεχύθηκαν αρκετά καβούρια! Τρεις παίκτες από την ελληνική ομάδα, λοιπόν, άρχισαν να τα κυνηγάνε και για κακή τους τύχη τα έφαγαν!

Όπως μου μεταφέρθηκε, λίγες ώρες μετά, άρχισαν να έχουν τρομερούς πόνους στην κοιλιά και η παραγωγή τους μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο!

Εκεί διαπιστώθηκε πως απλά τους έπεσαν βαριά γιατί το στομάχι τους εδώ και καιρό έχει συνηθίσει να τρέφεται με μικρές έως ελάχιστες ποσότητες φαγητού αλλά και κατά κύριο λόγο με ρύζι!

Έτσι, ο οργανισμός τους αντέδρασε με τα καβούρια!

Πληροφορίες μου, αναφέρουν πως είναι όλοι τώρα πια καλά και πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος! Έμειναν για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και μετά μεταφέρθηκαν απευθείας στην καλύβα τους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στον ΣΚΑΙ: Κάνουν στην άκρη τα παιχνίδια του Ατζούν! Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που “αγόρασαν”!

ΣΚΑΙ: Ανατρεπτική “εισβολή” στο κανάλι! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά στο Vanda’s blog του Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.