Βαριά άρρωστοι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος: Αποκάλυψη σοκ!

May 21, 2019


Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια είναι… βαριά άρρωστοι!Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη εκπο…



Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια είναι… βαριά άρρωστοι!

Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη εκπομπή της είχε φιλοξενήσει την Μπέττυ Κουράκου και αποκάλυψε την δική της συνήθεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο την οποία και χαρακτήρισε άρρωστη!

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; «Είμαι με τον άντρα μου 17 χρόνια. Ένα βράδυ μόνοι μας ο καθένας έξω, δεν έχουμε βγει. Δηλαδή ζήτημα είναι να έχει γίνει μια δυο φορές μόνο για επαγγελματικό λόγο, αλλά και αυτό δυο φορές στα 18 χρόνια. Και μου λένε οι φίλες μου «αυτό είναι άρρωστο» αλλά μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ιδιαίτερα όταν είναι του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι του δίνει και καταλαβαίνει! Έτσι γίνεται κάθε χρόνο και μάλιστα η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μιλήσει ανοικτά για αυτό!

Πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για το τι θα φορέσει για να γίνουν πράξη «50 αποχρώσεις του Ευαγγελάτου» και χαμογέλασε με νόημα, ενώ στη συνέχεια είπε: «Μη σας πω… εξήντα και εβδομήντα αποχρώσεις».

Για τους περίεργους της… παρέας, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε πως θα α φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο – το οποίο φόραγε και πέρσι την αντίστοιχη μέρα- , το μαύρο μυτερό και sεxy παπούτσι που βάζει συχνά, κόκκινο κραγιόν, μαλλί υπερπαραγωγή και οστρακοειδή.

Την πρόσφατη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην οποία διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια, σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

«Μιχάλη καλωσόρισες στο club. Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας χωρίζουν εδώ και 20 χρόνια. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη μας ¨χτυπάνε¨ και μας χωρίζουν. Είναι σαν την κακοποίηση. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να το συνηθίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά on air η Τατιάνα Στεφανίδου για τις φήμες που τη θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ποιος είναι ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου και γιατί ποτέ δεν εχει γραφτεί κάτι για εκείνο! ΗΤατιάνα Στεφανίδου τον αποκάλυψε!

Η αλήθεια είναι πως αν ψάξεις να μάθεις για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, πέρα από την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά του δεν θα βρει κανείς τίποτα! Άντε να βρει την αδελφή το την οποία και σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr πριν μερικές μέρες!

Όπου και να googlαρεις δεν θα βρεις τίποτα για τους γονείς του Νίκου Ευαγγελάτου και η αλήθεια είναι πως και εμείς δεν θελήσαμε να γράψουμε κάτι γιατί ο δημοσιογράφος θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δικά του πρόσωπα που νοιάζεται και αγαπά!

Ωστόσο η σύζυγός του μίλησε ανοικτά χτες για τον πεθερό της με αφορμή μια τραγωδία με έναν 33χρονο!

Δείτε που βρίσκεται και τι κάνει ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου στο παρακάτω βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.