Το μάθαμε. Αυτή είναι η αιτία που ο Κρατερός πήγε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

May 21, 2019


«Και ξαφνικά έχασε το χρώμα του και διπλώθηκε» μου μετέφερε άνθρωπος που ήταν στο πλατό της εκπομπής. Ο Κρατερός έχει ιστορικό με τη μέση του μιας και παλιότερα είχε παρουσιάσει εκπομπές με ενέσεις.Αλ…



«Και ξαφνικά έχασε το χρώμα του και διπλώθηκε» μου μετέφερε άνθρωπος που ήταν στο πλατό της εκπομπής. Ο Κρατερός έχει ιστορικό με τη μέση του μιας και παλιότερα είχε παρουσιάσει εκπομπές με ενέσεις.

Αλλά αυτή τη φορά ενώ όλοι νόμιζαν πώς ήταν και πάλι το χρόνιο πρόβλημα…ήταν τελικά το στομάχι του.

Ο ηθοποιός «διπλώθηκε» εξαιτίας ενός ξαφνικού πόνου στο στομάχι. Μια ενόχληση πολύ έντονη που είχε ώς αποτέλεσμα την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκεί υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Προφανώς το άγχος. Προφανώς κάποια ίωση. Θα μάθουμε μέσα στηη ημέρα. Όπως και να χει αυτή είναι η μόνη αλήθεια… και ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας περαστικά..

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.