Αποκλειστικό. Ξενέρωσε η Λουϊζίδου με το «Σόϊ σου». Της γράφουν μεγάλο ρόλο στο «Καφέ της Χαράς»

May 21, 2019


Σας έγραψα για το κόψιμο στο «Σόϊ» που έκανε έξαλλους πολλούς ηθοποιούς καθώς η αρχική πληροφορία που είχαν ήταν πως η σειρά συνεχίζεται και τελικά συνέβη ακριβώς το αντίθετο με απόφαση φυσικά της νέα…



Σας έγραψα για το κόψιμο στο «Σόϊ» που έκανε έξαλλους πολλούς ηθοποιούς καθώς η αρχική πληροφορία που είχαν ήταν πως η σειρά συνεχίζεται και τελικά συνέβη ακριβώς το αντίθετο με απόφαση φυσικά της νέας διοίκησης τουAlpha.

H Ρένια Λουιζίδου είχε συμφωνήσει αρχικά για 5 – 7 επεισόδια στο νέο «Καφέ της Χαράς» αλλά οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να είναι σε πολύ περισσότερα αν όχι σε όλο τον κύκλο των νέων επεισοδίων.

Στον ΑΝΤ1 αυτό επιθυμούν γι’ αυτό Ρώμα και Χατζησοφιάς λέγεται στην «πιάτσα» πως ήδη αναπροσαρμόζουν το σενάριο.

Το δεύτερο νέο που έρχεται από το «Καφέ» είναι πως στον ΑΝΤ1 βλέποντας πως δημιουργείται «τρύπα» στον Alpha στις σειρές σκέφτονται αιφνιδιαστική αντεπίθεση πρώτον με περισσότερα επεισόδια από αυτά που έχουν ήδη εγκριθεί και δεύτερον με προβολή της σειράς δύο φορές την εβδομάδα.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.