Ρέβη – Τότσικας: Εικόνες από το παραδεισένιο εξοχικό τους στην Τήνο

May 13, 2023


Tον δικό τους επίγειο παράδεισο έχουν φτιάξει η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στο νησί της Τήνου.Το ζευγάρι κάθε καλοκαίρι αλλά και Πάσχα -μιας που ο καιρός ευνοεί- αλλά και όποτε βρει ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει στο Κυκλαδίτικο νησί και περνά υπέροχες στιγμές.Αυτό έκαναν και φέτος το Πάσχα. Παρέα με τα παιδιά τους η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν στην Τήνο απολαμβάνοντας τις Άγι…



Tον δικό τους επίγειο παράδεισο έχουν φτιάξει η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στο νησί της Τήνου.

Το ζευγάρι κάθε καλοκαίρι αλλά και Πάσχα -μιας που ο καιρός ευνοεί- αλλά και όποτε βρει ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει στο Κυκλαδίτικο νησί και περνά υπέροχες στιγμές.

Αυτό έκαναν και φέτος το Πάσχα. Παρέα με τα παιδιά τους η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν στην Τήνο απολαμβάνοντας τις Άγιες μέρες μακριά από την πρωτεύουσα.

Η διάσημη φωτογράφος μάλιστα για μια ακόμη φορά μοιράστηκε υπέροχα στιγμιότυπα από το ονειρεμένο εξοχικό τους με την παραμυθένια θέα. Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.