Η σειρά – έκπληξη στο Netflix που πρέπει να δεις απόψε και θα ταυτιστείς

May 13, 2023


Δυο εντελώς αντιδιαμετρικοί χαρακτήρες συναντιούνται τυχαία και θυμώνουν μεταξύ τους χωρίς να ξέρουν ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν.Όταν πετυχαίνει κανείς μία πραγματικά καλή σειρά στο Netflix είναι διπλή χαρά, γιατί εκτός από την ευχαρίστηση που αντλεί από το θέαμα, απολαμβάνει και τη χαρά της ανακάλυψης μέσα σε μια πληθώρα παραγωγών που το κάτω του μετρίου είναι θετικός χαρακτηρισ…


Δυο εντελώς αντιδιαμετρικοί χαρακτήρες συναντιούνται τυχαία και θυμώνουν μεταξύ τους χωρίς να ξέρουν ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν.

Όταν πετυχαίνει κανείς μία πραγματικά καλή σειρά στο Netflix είναι διπλή χαρά, γιατί εκτός από την ευχαρίστηση που αντλεί από το θέαμα, απολαμβάνει και τη χαρά της ανακάλυψης μέσα σε μια πληθώρα παραγωγών που το κάτω του μετρίου είναι θετικός χαρακτηρισμός. Το Beef είναι μία τέτοια σειρά, καλογυρισμένη, γρήγορη σε εξέλιξη και με ένα κοινωνικό μήνυμα που μάλλον μας αφορά.

Πόσες φορές δεν έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας στον δρόμο πρίν ή μετά από μία κουραστική ημέρα; Κορναρίσματα, βρισιές και απότομοι ελιγμοί μεταξύ αγνώστων σε μικρά ξεσπάσματα συσσωρευμένης οργής με λάθος αποδέκτες. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει ο άλλος και μια στιγμή αφηρημάδας μπορεί να εκληφθεί σαν απόπειρα φόνου με ενδεχόμενο δόλο. Τότε μπαίνει στο κάδρο η αυτοδικία με ορατό κίνδυνο να ξεφύγουν τα πράγματα για τα καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.