Αλέξης Γεωργούλης: Η υπερασπιστική γραμμή, οι νέες καταγγελίες και τα επόμενα βήματα

May 13, 2023


Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έλαβε πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ σκοπεύει να ζητήσει ακρόαση από τις βελγικές αρχές.Από ζεν πρεμιέ της ελληνικής μυθοπλασίας που κατέκτησε και τα έδρανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στον κυκλώνα καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό νομικής εκπροσώπου της Κομισιόν. Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη που τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλύσει τα ΜΜΕ με την καταγγελία σε βάρος τ…


Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έλαβε πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ σκοπεύει να ζητήσει ακρόαση από τις βελγικές αρχές.

Από ζεν πρεμιέ της ελληνικής μυθοπλασίας που κατέκτησε και τα έδρανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στον κυκλώνα καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό νομικής εκπροσώπου της Κομισιόν. Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη που τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλύσει τα ΜΜΕ με την καταγγελία σε βάρος του.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά από εκείνη της Ελένης Χρονοπούλου. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο ηθοποιός θα ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή περί πολιτικής σκοπιμότητας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης τονίζει ότι όσα καταγγέλονται είναι ψευδή, ενώ δηλώνει σοκαρισμένος και «θύμα πολιτικής σκοπιμότητας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνήγοροί του στις Βρυξέλλες, «δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τη χρονική στιγμή της έρευνας και λυπάται βαθύτατα. Πράγματι, ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόλις 3 χρόνια αργότερα η καταγγελία αυτή δημοσιοποιείται, ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα».

Επίσης, αναφέρεται πως ο Ευρωβουλευτής δεν έλαβε πρόσβαση στο φάκελο της δικογραφίας, καθώς η βελγική νομοθεσία κατοχυρώνει το απόρρητο της έρευνας και δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου μιας προκαταρκτικής έρευνας.

Παράλληλα, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην πολιτική σκηνή σχετικά με την υπόθεση. Η καταγγελία εναντίον του Γεωργούλη αναδιατάσσει τις στρατηγικές όλων των κομμάτων, με την υπόθεση να έχει πάρει τη μορφή πολιτικής κόντρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.