Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και «ρίχνει» το Instagram

May 13, 2023


Η Ντέμι Μουρ ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram και τρέλανε τους διαδικτυακούς της ακολούθουςH Demi Moore φόρεσε ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία η Ντέμι Μουρ ποζάρει ξαπλωμένη, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και στη δεύτερη φωτογραφία στέκεται στην άμμο με τζιν βερμούδα και τιραντάκι.Πριν από περίπου έναν μήνα είχε…


Η Ντέμι Μουρ ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram και τρέλανε τους διαδικτυακούς της ακολούθους

H Demi Moore φόρεσε ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία η Ντέμι Μουρ ποζάρει ξαπλωμένη, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι και στη δεύτερη φωτογραφία στέκεται στην άμμο με τζιν βερμούδα και τιραντάκι.

Πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει μια εμφάνιση μαζί με τη μεσαία κόρη της, Scout LaRue Willis, στα Fashion Trust US Awards στα Goya Studios στο Λος Άντζελες. Η Moore ξεχώρισε με ένα πράσινο μίντι φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 του οίκου Givenchy.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.