“Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;”: Γιαγιά πήγε για μπάνιο στην πλαζ & “κούφανε” τη ρεπόρτερ με τις ατάκες της

March 21, 2024


Γεμάτες οι παραλίες από το πρωί και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ που βρέθηκε στον Άλιμο πέτυχε μια παρέα με ηλικιωμένες που βρίσκονταν από τις 5:30 στην παραλία αλλά το κέφι και οι επικές ατάκες… έπεφταν “βροχή”.Η δημοσιογράφος αρχικά ρώτησε την ώρα που πήγαν στην παραλία, με την κυρία να αποκρίνεται πως ήρθε από τις 5:30 για να αποφύγει τη ζέστη. “Θα έρθετε να κοιμηθείτε και το βράδυ;” τη ρωτά στη συνέχεια…


Γεμάτες οι παραλίες από το πρωί και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ που βρέθηκε στον Άλιμο πέτυχε μια παρέα με ηλικιωμένες που βρίσκονταν από τις 5:30 στην παραλία αλλά το κέφι και οι επικές ατάκες… έπεφταν “βροχή”.

Η δημοσιογράφος αρχικά ρώτησε την ώρα που πήγαν στην παραλία, με την κυρία να αποκρίνεται πως ήρθε από τις 5:30 για να αποφύγει τη ζέστη. “Θα έρθετε να κοιμηθείτε και το βράδυ;” τη ρωτά στη συνέχεια. “Για να με βιάσει κανένας; Παναγιά μου!” της απαντά η γιαγιά.

Η δημοσιογράφος παρατηρεί πως όλες φορούσαν χαριτωμένα μαγιό με την απάντηση στο σχόλιο ότι κάνουν μόντελινγκ στην παραλία να την αφήνει άφωνη… «Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;». Βέβαια στην πρόταση να ψάξουν για γαμπρό στην παραλία, είπε αμέσως όχι γελώντας.

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.