Ούτε πολλά υλικά, ούτε αναμονές: Η πιο εύκολη συνταγή του Χρήστου Βέργαδου για μελομακάρονα τελευταίας στιγμής

March 21, 2024


Μόνο 2 ημέρες απέμειναν για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Εάν δεν έχεις προλάβει να φτιάξεις ακόμη μελομακάρονα μην ανησυχείς. Ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος έχει την πιο εύκολη συνταγή που μπορείς να ακολουθήσεις για τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα.Εάν πάλι προτιμάς τους κουραμπιέδες, μπορείς να βρεις την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για τους πιο αφράτους και βουτυρένιους κου…


Μόνο 2 ημέρες απέμειναν για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Εάν δεν έχεις προλάβει να φτιάξεις ακόμη μελομακάρονα μην ανησυχείς. Ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος έχει την πιο εύκολη συνταγή που μπορείς να ακολουθήσεις για τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

Για τα μελομακάρονα:

Για το σιρόπι:

Για το γαρνίρισμα:

Εκτέλεση:

Εάν πάλι προτιμάς τους κουραμπιέδες, μπορείς να βρεις την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για τους πιο αφράτους και βουτυρένιους κουραμπιέδες εδώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.