Καθηγητές Λυκείου βγήκαν στην προαύλıο με κοuκούλες και χόρεψαν τραπ (video)

March 21, 2024


Αυτό λοιπόν ακριβώς έκαναν οι καθηγητές στο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου. Στην καθιερωμένη εκδήλωση που προηγείται του τριημέρου, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να διασκεδάσουν τους μαθητές τους αλλά και για να νιώσουν και οι ίδιοι για λίγο ξανά παιδιά.Μασκαρεύτηκαν, έβαλαν τις κουκούλες και άρχισαν να χορεύουν μπροστά στους μαθητές τους σε ρυθμούς… τραπ!Οι μαθητές όπως είναι φυσικό με τα κινητά τους …



Η περίοδος των Αποκριών είναι μια ευκαιρία για όλους να αφήσουν για λίγο το αυστηρό ύφος και την σοβαροφάνεια και να το ρίξουν έξω!

Αυτό λοιπόν ακριβώς έκαναν οι καθηγητές στο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου. Στην καθιερωμένη εκδήλωση που προηγείται του τριημέρου, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να διασκεδάσουν τους μαθητές τους αλλά και για να νιώσουν και οι ίδιοι για λίγο ξανά παιδιά.

Μασκαρεύτηκαν, έβαλαν τις κουκούλες και άρχισαν να χορεύουν μπροστά στους μαθητές τους σε ρυθμούς… τραπ!

Οι μαθητές όπως είναι φυσικό με τα κινητά τους κράτησαν σε βίντεο όλη την σκηνή και την ανέβασαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα σχόλια των χρηστών που είδαν το βίντεο ήταν τα περισσότερα θετικά. Υπήρχαν όμως και αυτοί που αντέδρασαν με την σκηνή θεωρώντας ότι η κίνηση των καθηγητών δεν ήταν καθόλου σωστή.

Δείτε τα βίντεο:

@raptodimosss___

#fy

♬ πρωτότυπος ήχος – Raptodimoss

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.