Ιερέας μπερδεύτnκε και πńγε να παντρέψει τον γαμπρó με την κουμπάρα – Δείτε το video

March 20, 2024


«Άνθρωπος του Θεού», λέει ο λαός πως είναι ο παπάς, αλλά παρ’ όλα αυτά παραμένει άνθρωπος και όσο να ‘χει οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Όπως και ο παπάς του βίντεο, που σε μια στιγμή… παραφροσύνης πήγε να παντρέψει τον γαμπρό όχι με τη νύφη, αλλά με την κουμπάρα!Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια, ο γαμπρός αστειεύτηκε σχετικά, ο παπάς απολογήθηκε και το μυστήριο συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόβλ…



Παπάς πήγε να παντρέψει τον γαμπρό με την… κουμπάρα – Σε γέλια ξέσπασαν οι παρευρισκόμενοι

«Άνθρωπος του Θεού», λέει ο λαός πως είναι ο παπάς, αλλά παρ’ όλα αυτά παραμένει άνθρωπος και όσο να ‘χει οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Όπως και ο παπάς του βίντεο, που σε μια στιγμή… παραφροσύνης πήγε να παντρέψει τον γαμπρό όχι με τη νύφη, αλλά με την κουμπάρα!

Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια, ο γαμπρός αστειεύτηκε σχετικά, ο παπάς απολογήθηκε και το μυστήριο συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόβλεπτα γεγονότα.

Δείτε το βίντεo:

@mariosfilm

Συμβαίνουν και αυτά …στο μυστήριο του γάμου ΝΑΣΟΣ και ΛΙΤΣΑ, Ο Παπας μπερδεύεται και ένωσε το χέρι του γαμπρού και της κουμπαρας. Η νύφη και οι καλεσμένη σκάνε στα γέλια.. Σας ευχαριστούμε πολύ Νάσο και Νίτσα για όλα και την συνεργασία μας. Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! #fypシ #trending #weddingtiktok #tredintiktok #weddingtrends #viral #tiktokviral #wedding #videoviral #funny #funnyvideos #fypシ #couple #greece #love #happy #bride #groom #papas #church #videography #photography @Λίτσα Σηφάκη ‍♀️

♬ πρωτότυπος ήχος – MEMORY MAKER


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.