Γλέντι με τον Μπισμπίκη: Όλοι απоρоύν τι κρατάει στο χέρı τоυ την ώρα που κоίταγε την Βανδή να τραγоυδάει

March 20, 2024


Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.Μεταξύ των θαμώνων, βρίσκεται συχνά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στέκεται συνήθως πολύ κοντά στην πίστα και αποθεώνει τη σύντροφό του, την ώρα που τραγουδάει.Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε με την κάμερα…



Ο Μπισμπίκης χαζεύει τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει και οι χρήστες στα social παρατηρούν κάτι που … κρατάει ή δεν κρατάει στα χέρια του!

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Μεταξύ των θαμώνων, βρίσκεται συχνά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στέκεται συνήθως πολύ κοντά στην πίστα και αποθεώνει τη σύντροφό του, την ώρα που τραγουδάει.

Μπισμπίκης Βανδή

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον ηθοποιό να «χαζεύει» τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει με το αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι που προκάλεσε σάλο, στις πρώτες της εμφανίσεις.

Βανδή«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα, τόσο για τον τρόπο που ο ηθοποιός διασκέδασε με τη σύντροφό του, αλλά και για τη μεγάλη προσήλωση που της έδειχνε. Πολλοί παρατήρησαν, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τόσο «απορροφημένος» στο σόου της καλής του, που δεν κατάλαβε ότι στο χέρι του δεν κρατούσε ποτήρι με ποτό.

«Τι κρατάει ακριβώς στο χέρι;» γράφουν στο βίντεο. «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι» πρόσθεσε ένας άλλος. Ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας άνοιξαν συζήτηση σχετικά με το αν κρατάει κάτι, που δεν φαίνεται στην κάμερα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατέληξαν στο ότι ο ίδιος απλά είχε ξεχαστεί και νόμιζε πως κρατούσε το ποτήρι του.

ΒανδήΒανδήΒανδήΒανδήΒανδή


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.