Ξεκαρδιστικό βίντεο: Λαρισαία ρεπόρτερ του ALPHA έμεινε με το αυτοκίνητο και το… ξεμάτιαζε για να πάρει μπρος (video)

March 20, 2024


Απρόσμενη εξέλιξη τη ρεπόρτερ του ALPHA, όταν το αυτοκίνητό της έμεινε στις πλαγιές του Κίσσαβου και ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση.Ένα απρόοπτο συνέβη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA. Ο Νίκος Μάνεσης ήταν να βγάλει σε ζωντανή σύνδεση την ρεπόρτερ της εκπομπής Μαριλένα Μπάμπου από το χωριό Νεοχώρι. Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά.Η ρεπόρτερ έδωσε την εξήγηση λέγοντας: «Εγώ σας έχω πει…



Ρεπόρτερ του ALPHA ξεμάτιαζε το ΙΧ της για να πάρει μπρος στις πλαγιές του Κισσάβου: «Χάσαμε το turbo»

Απρόσμενη εξέλιξη τη ρεπόρτερ του ALPHA, όταν το αυτοκίνητό της έμεινε στις πλαγιές του Κίσσαβου και ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

Ένα απρόοπτο συνέβη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA. Ο Νίκος Μάνεσης ήταν να βγάλει σε ζωντανή σύνδεση την ρεπόρτερ της εκπομπής Μαριλένα Μπάμπου από το χωριό Νεοχώρι. Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά.

ξεμάτιασμα Ρεπόρτερ ALPHA

Η ρεπόρτερ έδωσε την εξήγηση λέγοντας: «Εγώ σας έχω πει ότι ματιάζομαι εύκολα. Λοιπόν εμείς είχαμε προορισμό το Μεγαλόβρυσο, το οποίο απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που βρισκόμαστε τώρα. Είναι ένα από τα πιο όμορφα γραφικά χωριά…», με τον παρουσιαστή να την διακόπτει και να την ρωτάει τι πήγε στραβά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.