Λεωφορείο του ΟΑΣΘ “γκαζώνει” με ανοιχτές τις πόρτες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης – Επικά σχόλια

March 20, 2024


Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ εκτελεί το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη, μόνο που όλες οι πόρτες δεν κλείνουν…Το βίντεο με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες, επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα της παλαιότητας και της κακής συντήρησης των λεωφορείων της χώρας. Οι εικόνες αυτή τη φορά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς μέσα στο …


Βίντεο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ εκτελεί το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη, μόνο που όλες οι πόρτες δεν κλείνουν…

Το βίντεο με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες, επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα της παλαιότητας και της κακής συντήρησης των λεωφορείων της χώρας. Οι εικόνες αυτή τη φορά έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς μέσα στο όχημα δεν υπήρχε συνωστισμός και δεν κινδύνεψε κανείς. Οι επιβάτες κάθονταν στις θέσεις τους και ο οδηγός κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, πάτησε το γκάζι λίγο παραπάνω.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ πραγματοποιούν διαμαρτυρίες και επισημαίνουν μια σειρά από κινδύνους. Τα λεωφορεία που κινούνται στους δρόμους της πόλης, έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και ζημιές, πολλές από τις οποίες δεν έχουν επισκευαστεί.

Επικά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο στο TikTok. Mε αρκετούς από τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ, ένα κατά τ’ άλλα επικίνδυνο συμβάν.

Διαβάστε μερικά:

ειναι για να προλαβουμε να φυγουμε αμα μπει ελεγκτης

για εμάς το κάνουν βρε παιδιά γιατί κυκλοφορούν κακές ιώσεις τώρα τελευταία και πρέπει να παίρνουμε καθαρό αέρα☺️

Είναι το νέο σύστημα εξαερισμού/κλιματισμου

πως δεν εκσφενδονίστηκε καμία γιαγιά

ΒΡΟ μπες στο 34 να σου πω εγώ! Εκεί να δεις θαύματα που γίνονται

Hop on hop off, το γνωστό σύστημα.

Εντάξει όταν δεν σταματάει στην στάση που θες πηδας μόνος σου

«Τι εννοούν όταν λένε ότι τα λεωφορεία στην Ελλάδα έχουν εξαερισμό, είναι το καινούργιο σύστημα, μπαίνεις ενώ κινείται, το τεστάρουν για το καλοκαίρι» ήταν ένα από τα σχόλια των χρηστών για τα όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.