Ποια είναι τα μυστικά για να πετύχετε τον γυναικείο opγασμό;

February 23, 2023


Πώς θα πετύχετε τον γυναικείο opγασμό; Το κλειδί είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο προκαταρκτικό παιχνίδι και να μάθετε για τα δύο σημεία που, όταν διεγείρονται, μπορούν να οδηγήσουν σε γυναικείο οpγασμό.Please enable JavaScriptΕπίσης, δεν βλάπτει να κατανοήσουμε ποιες σ..ξουαλικές θέσεις παρέχουν την καλύτερη ευκαιρία γιαopγασμό. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα τρία κορυφαία μυστι…Γυναικείος Opγασμός: Το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ώρες πριν συμβεί το σ3ξ και κάθε λεπτό θα την προετοιμάζει για έναν opγασμό.

Πώς θα πετύχετε τον γυναικείο opγασμό; Το κλειδί είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο προκαταρκτικό παιχνίδι και να μάθετε για τα δύο σημεία που, όταν διεγείρονται, μπορούν να οδηγήσουν σε γυναικείο οpγασμό.

Ποδόσφαιρο: μάθηση …

Please enable JavaScript

Ποδόσφαιρο: μάθηση και εξοπλισμός

Επίσης, δεν βλάπτει να κατανοήσουμε ποιες σ..ξουαλικές θέσεις παρέχουν την καλύτερη ευκαιρία γιαopγασμό.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα τρία κορυφαία μυστικά για τον γυναικείο opγασμό.

Γυναικείος Οpγασμός

1. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο Fοreplay. Μπορεί να διεγερθείτε και να είστε έτοιμοι να φύγετε από τη στιγμή που θα σας ρίξει μια σeξι ματιά. Αλλά πολλές γυναίκες χρειάζονται άφθονο σωματικό και συναισθηματικό ερέθισμα για να διεγερθούν, να λιπαίνονται και να προετοιμαστούν για έναν οpγασμό. Γι’ αυτό το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι τόσο κρίσιμο. Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για τον γυναικείο οpγασμό; Ξεκινήστε με αυτές τις τρεις συμβουλές. Το κλειδί είναι να τονίσεις το “παιχνίδι” στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να βιάζεται ή να αντιμετωπίζεται σαν μια υποχρεωτική εργασία. Στην πραγματικότητα, το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ώρες πριν συμβεί το σeξ και κάθε λεπτό θα την προετοιμάζει για έναν οpγασμό.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να φτιάξετε και τους δύο σας τη διάθεση.

  • Τονώστε την ψυχικά. Για ορισμένες γυναίκες, η ψυχική διέγερση είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική διέγερση. Μια σeξι νότα ή ένα φλερτ κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να την κάνει να σκεφτεί τον επερχόμενο σύνδεσμό σας. Κεριά, φρέσκα λουλούδια και μουσική διάθεσης μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια στοργική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Για πολλές γυναίκες, η εγγύτητα και η συναισθηματική οικειότητα μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες σeξουαλικές εμπειρίες και περισσότερους οpγασμούς.
  • Χρησιμοποιήστε ένα τρυφερό άγγιγμα. Το να τη χαϊδεύετε απαλά μπορεί να δημιουργήσει σeξουαλική ένταση πριν προχωρήσετε περαιτέρω. Αγκαλιάστε την, κρατήστε της το χέρι ή αγγίξτε τον μηρό της. Ο γυναικείος οpγασμός είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν, όταν φιλάτε μια γυναίκα, αφήσετε τα χέρια σας να περιπλανηθούν σε πιο ερωτiκές περιοχές του σώματός της.
  • Μεταφέρετε το φιλί στο επόμενο επίπεδο. Το φιλί είναι απαραίτητο για το προκαταρκτικό παιχνίδι. Το να ανακαλύπτεις νέα μέρη για να τη φιλήσεις που την ενεργοποιούν είναι και διασκεδαστικό και ανταποδοτικό. Δοκιμάστε το πίσω μέρος του λαιμού της ή τους ώμους της για αρχή.
  • Μην ξεχάσετε να μιλήσετε. Οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο λεκτικές και το να ακούς πόσο καλά σε κάνει να νιώθεις μπορεί να τη βοηθήσει να ανοιχτεί και να διασκεδάσει.

2. Γνωρίστε τα γλυκά της σημεία. Υπάρχουν δύο σημεία στο σώμα που είναι κρίσιμα για τον γυναικείο οpγασμό. Δείτε πώς να τα διεγείρετε για να πετύχει οpγασμό.

  • Η κλειτoρίδα. Αυτό το μικροσκοπικό όργανο περιέχει υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων και μπορεί να βρεθεί κοντά στην κορυφή του αιδοiου. Η κλειτορίδα καλύπτεται από ένα μικρό κομμάτι δέρματος, το οποίο την εμποδίζει να διεγείρεται όλη την ώρα, επομένως μπορεί να χρειαστεί να εξαγάγετε την κλειτορίδα προς τα έξω αγγίζοντας ή γλείφοντάς την. Μόλις διεγερθεί, η κλειτopίδα θα γίνει όρθια.
  • Το σημείο G. Αυτή η άλλη περιοχή opγασμού βρίσκεται μέσα στον κόλπο. Είναι μια δέσμη νευρικών απολήξεων περίπου δύο ίντσες πάνω από το ηβικό οστό στο εσωτερικό, άνω τοίχωμα του κόλπου. Για να βρείτε το σημείο G, σύρετε απαλά το δάχτυλό σας μέσα στον κόλπο της με την παλάμη σας στραμμένη προς τα επάνω και, στη συνέχεια, κουμπώστε το δάχτυλό σας προς τα πάνω. Προσοχή! Σε ορισμένες γυναίκες αρέσει να διεγείρεται άμεσα το σημείο G τους, ενώ άλλες προτιμούν λιγότερη πίεση σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Εξερευνήστε διαφορετικές τεχνικές και ρωτήστε τη σύντροφό σας ποια της αρέσει περισσότερο.

3. Δοκιμάστε σ..ξουαλικές θέσεις φιλικές προς τις γυναίκες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά που μόλις μάθατε, μπορείτε λίγο πολύ να μαντέψετε ότι οι καλύτερες σeξουαλικές στάσεις για γυναικείο opγασμό περιλαμβάνουν εκείνες που παρέχουν τη μέγιστη τόνωση στην κλειτορίδα ή στο σημείο G (ή και στα δύο!). Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν:

  • Γυναίκα από πάνω. Αυτή η θέση παρέχει μερικά από τα καλύτερα ερεθίσματα του σημείου G, δεδομένης της γωνίας του πέους. Μπορεί επίσης να κινήσει το σώμα της με τρόπο που τονώνει την κλειτopίδα της.
  • Πίσω είσοδος. Αυτή η θέση δεν είναι τόσο ιδανική για διέγερση της κλειτopίδας, αλλά παρέχει εξαιρετική διείσδυση και διέγερση του σημείου G. Καθένας από τους δύο μπορεί να φτάσει κάτω κατά τη διάρκεια του σ..ξ για να τρίψει την κλειτορίδα.
  • Καθίστε. Όταν ο σύντροφός σας κάθεται στην αγκαλιά σας επιτρέπει τόσο τη βαθιά διείσδυση όσο και την καλή διέγερση της κλειτορίδας. Προσφέρει επίσης άφθονη οικειότητα.

Παρατηρήστε ότι η ιεραπoστoλική θέση δεν είναι σε αυτήν τη λίστα; Είναι δύσκολο για έναν άντρα να διεγείρει την κλειτopίδα όταν είναι από πάνω, εκτός κι αν αλέσει πραγματικά τη λεκάνη του στη σύντροφό του. Η γωνία διείσδυσης είναι επίσης λάθος για τη διέγερση του σημείου G.

Ποια είναι τα μυστικά για να πετύχετε τον γυναικείο opγασμό;

Έχετε ακόμα πρόβλημα; Μην φοβάστε να ζητήσετε από τη σύντροφό σας σχόλια, για να βεβαιωθείτε ότι της αρέσει αυτό που κάνετε.

Οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με έναν σ…ξοθεραπευτή ή να κάνουν ιατρικό έλεγχο για να δουν εάν οποιεσδήποτε ασθένειες ή φάρμακα επηρεάζουν την ικανότητά τους να φτάσουν στον opγασμό. Η επίτευξη του γυναικείου opγασμού μπορεί να απαιτεί κάποια δοκιμή και λάθος, αλλά μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε ενώ προσπαθείτε. Η σ..ξουαλική σας ζωή θα σας ευχαριστήσει.

πηγή


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.