Η Νέα Μόδα! Soft Swιngers: Το ζευγάρι που απολαμβάνει γuμνές στιγμές με άλλους αλλά…[video]

February 22, 2023


Ενα ζευγάρι 40άρηδων που λατρεύουν ο ένας τον άλλον, βρήκαν τον τρόπο να αναζωογονήσουν την σχέση τους και να απολαμβάνουν μια σeξουαλική ζωή καλύτερη από ποτέ, όπως οι ίδιοι δηλώνουν στη New York Post.Please enable JavaScriptΟ Χανκ και η Κλειώ (τόσο αυτοί όσο και οι άλλοι soft-swappers που συμμετείχαν στο άρθρο ζήτησαν να αλλάξουν τα ονόματά τους για να προστατευτεί η ανωνυμία τους), λοιπόν, δηλώ…


Ενα ζευγάρι 40άρηδων που λατρεύουν ο ένας τον άλλον, βρήκαν τον τρόπο να αναζωογονήσουν την σχέση τους και να απολαμβάνουν μια σeξουαλική ζωή καλύτερη από ποτέ, όπως οι ίδιοι δηλώνουν στη New York Post.

Ποδόσφαιρο: μάθηση …

Please enable JavaScript

Ποδόσφαιρο: μάθηση και εξοπλισμός

Ο Χανκ και η Κλειώ (τόσο αυτοί όσο και οι άλλοι soft-swappers που συμμετείχαν στο άρθρο ζήτησαν να αλλάξουν τα ονόματά τους για να προστατευτεί η ανωνυμία τους), λοιπόν, δηλώνουν soft swingers και αυτό που κάνουν είναι να απολαμβάνουν γuμνές στιγμές με άλλους σε δωμάτια ξενοδοχείων, χωρίς ποτέ να μην προχωράνε μέχρι τέλους.

Η Νέα Μόδα! Soft Swιngers: Το ζευγάρι που απολαμβάνει γuμνές στιγμές με άλλους αλλά...«Δεν κάνουμε συνουσία αλλά όλα τα άλλα είναι καλά», δήλωσε η Κλειώ στην Post.

Τι είναι το «soft- swapping» ή «soft- swinging»

Το «soft- swapping» ή «soft- swinging» είναι αρκετά ασυνήθιστο ώστε ακόμη και οι ειδικοί sεxperts δεν ήταν υπερβολικά εξοικειωμένοι με το θέμα μέχρι που έγινε viral πριν λίγο καιρό στο TikTok και έφερε την προσοχή στον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

«Όλη η ομάδα ήταν οικεία μεταξύ τους», αποκάλυψε η μορμόνα influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Taylor Frankie Paul σε ένα livestream στο TikTok, αναφερόμενη στις ανορθόδοξες σχέσεις της ίδιας και του συζύγου της Τέιτ με άλλα ζευγάρια στη Γιούτα.

«Ο Τέιτ έχει φιληθεί με διάφορα κορίτσια και άλλα πράγματα, ενώ εγώ έχω φιληθεί με όλους τους συζύγους και το αντίστροφο», πρόσθεσε.

@taylorfrankiepaul Reply to @olivia_rules_109 sharing is caring #FindYourEdge ♬ original sound – aboogielations

Ενώ η Πολ δήλωσε ότι το soft-swinging συνέβαλε στην καταστροφή του γάμου της με τον Τέιτ, οι ειδικοί λένε ότι η «εσωτερική» πρακτική μπορεί να είναι ένας ασφαλέστερος τρόπος για τα ζευγάρια να γίνουν kinky.

«Θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική μείωσης του κινδύνου, δεδομένου ότι επιτρέπει κάποιο βαθμό σeξουαλικής καινοτομίας χωρίς να παίρνει τόσο μεγάλο ρίσκο για σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και/ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη», δήλωσε ο Dr. Justin Lehmiller, οικοδεσπότης του «Sex and Psychology Podcast», στην The Post.

Όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της Ντόνα, μιας 40χρονης διαζευγμένης από το Queens, η οποία απολαμβάνει τη σκηνή του σeξ-πάρτι, αλλά κάνει soft swaps για να αποφύγει τους κινδύνους που συνεπάγεται το να το πάει κανείς μέχρι τέλους.

«Αυτή τη στιγμή φρικάρω με τα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και εύχομαι οι άνθρωποι να είχαν κάρτες σeξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως οι κάρτες COVID», δήλωσε η Ντόνα στην Post. Είπε ότι η πρακτική αυτή της επιτρέπει να «απολαμβάνει» τους άλλους με έναν τρόπο που είναι πιο «άνετος» για εκείνη.

Η Νέα Μόδα! Soft Swιngers: Το ζευγάρι που απολαμβάνει γuμνές στιγμές με άλλους αλλά...Η πρώτη επαφή του Χανκ και της Κλειώ με το «soft swapping»

Η πρώτη επαφή του Χανκ και της Κλειώ με το «soft swapping» ξεκίνησε γύρω στο 2018. Κατά τη διάρκεια κοκτέιλ με φίλες σε διακοπές στην Καραϊβική, η Κλειώ μοιράστηκε πόσο πολύ είχε απολαύσει τις περιστασιακές ομαδικές εμπειρίες στο κολέγιο. Τώρα που ήταν παντρεμένη, ένιωθε ότι αυτό δεν αποτελούσε πλέον επιλογή.

Μια φίλη αμφισβήτησε τον τρόπο σκέψης της, οπότε η Κλειώ αποφάσισε να θέσει το θέμα στον Χανκ. Εκείνος αρχικά δεν ήταν καθόλου θετικός. Αλλά η γνώμη του άλλαξε γρήγορα όταν «φτιάχτηκε πολύ» συμπληρώνοντας αιτήσεις για τα σeξ κλαμπ της Νέας Υόρκης Chemistry και Hacienda. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε να απολαμβάνει τη συντροφιά γuμνών αγνώστων, αν και με περιορισμούς.

«Ο κανόνας μας “do-or-die” [είναι]: Κάνουμε τα πάντα μαζί στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Χανκ.

Η Νέα Μόδα! Soft Swιngers: Το ζευγάρι που απολαμβάνει γuμνές στιγμές με άλλους αλλά...Τα πλεονεκτήματα του soft swinging για τις γυναίκες

Η Κλειώ από την πλευρά της λέει ότι το soft-swapping μοιάζει σαν έναν πιο «φεμινιστικό» τρόπο για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις της, αφού δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στο να «σκέφτεται την ευχαρίστηση του άντρα», αλλά μάλλον γίνεται ένας τρόπος για να ικανοποιήσει μια «ανάγκη να την αγγίξουν αλλά και να διεγερθεί ψυχολογικά».

«Ένα άλλο πλεονέκτημα του soft swinging για τις γυναίκες είναι ότι έχουμε τόσα πολλά μέρη που νιώθουμε ωραία όταν μας αγγίζουν και ρεαλιστικά ένα άτομο δεν μπορεί να φτάσει σε όλα αυτά ταυτόχρονα», δήλωσε η Κλειώ.

Πώς επηρεάζεται η σχέση του ζευγαριού από το soft swinging

Μετά το πρώτο τους ταξίδι στο sεx party Chemistry που εδρεύει στο Μπρούκλιν, η Κλειώ και ο Χανκ επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους τις πρώτες πρωινές ώρες και αμέσως ξέσπασαν σε καβγάδες στο δρόμο.

Διαφωνούσαν για το αν κάποιος από τους δύο είχε διασκεδάσει εκείνο το βράδυ, ή ποιος είχε διασκεδάσει περισσότερο, πριν αποσυρθούν στη σουίτα τους για να απολαύσουν άλλη μια ώρα υπέροχου σeξ μαζί.

«Ήμασταν απλά εξαντλημένοι», είπε ο Χανκ. «Ήταν μια μεγάλη πλημμύρα συναισθημάτων, αλλά δεν θα έλεγα ότι η ζήλια παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό», επέμεινε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.