Μίλτος Μακρίδης: «Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο Ελένη Μενεγάκη»

February 22, 2023


Ακόμη, αναφέρθηκε και στους παρουσιαστές που του αρέσουν και τους παρακολουθεί, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελένη Μενεγάκη.Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», ο πρώην παρουσιαστής ανέφερε ότι μίλησε με την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Όπως είπε: «Με πήρε και μου είπε να περάσω από εκεί, αλλά δεν έγινε συζήτηση πέραν αυτής. Α…


Ο Μίλτος Μακρίδης προχώρησε σε μία συνέντευξη, όπου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει στην εκπομπή «Γεια» σου με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στους παρουσιαστές που του αρέσουν και τους παρακολουθεί, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», ο πρώην παρουσιαστής ανέφερε ότι μίλησε με την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Όπως είπε: «Με πήρε και μου είπε να περάσω από εκεί, αλλά δεν έγινε συζήτηση πέραν αυτής. Αυτό το είδος δεν μπορώ να το υπηρετήσω καλά γιατί δεν το πιστεύω».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την Ελένη Μενεγάκη και πώς του φαίνεται στο κομμάτι της παρουσίασης.

«Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο 2 χρόνια Ελένη Μενεγάκη. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την επικοινωνία στη δουλειά της είναι μοναδικός» είπε.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.