Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στα 50 της – Η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει την πίσω όψη της και “ρίχνει” το Instagram

February 22, 2023


Αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της και έχει επικεντρωθεί στην εικόνα της, η οποία είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα 50 χρονών.Οι τελευταίες τις αναρτήσεις είναι ακόμη πιο “καuτές”, καθώς μας δείχνει την πίσω όψη της φορώντας ένα λευκό μπραζίλιαν μπικίνι και σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της, ενώ σε μί…


Η Πόπη Μαλλιωτάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ζει στο έπακρο, αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό ή χωρίς δίνουν και παίρνουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της και έχει επικεντρωθεί στην εικόνα της, η οποία είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα 50 χρονών.

Οι τελευταίες τις αναρτήσεις είναι ακόμη πιο “καuτές”, καθώς μας δείχνει την πίσω όψη της φορώντας ένα λευκό μπραζίλιαν μπικίνι και σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της, ενώ σε μία άλλη εικόνα της ποζάρει ανέμελη με ένα μωβ μαγιό φορώντας μόνο τις σαγιονάρες της και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

Οι “καuτές” εμφανίσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία της στα 50 της

Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στα 50 της - Η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει την πίσω όψη της και "ρίχνει" το InstagramΜε λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στα 50 της - Η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει την πίσω όψη της και "ρίχνει" το Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.