Πέταξε το στέμμα της «Σταρ Ελλάς» και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες π0ρνό

February 21, 2023


Please enable JavaScriptΤη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021, όπου και αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς», ενώ λίγο καιρό μετά θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο Miss Universe αλλά δεν τα κατάφερε λόγω προβλημάτων υγείας.Ένα χρόνο μετά, η καλλονή έχει μεταπηδήσει από το χώρο του μόντελινγκ σε αυτόν του ποpνό και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.Η 26χρονη αποφάσισε να αφήσει τις …



Η 26χρονη έκανε στροφή στην καριέρα της

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021, όπου και αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς», ενώ λίγο καιρό μετά θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο Miss Universe αλλά δεν τα κατάφερε λόγω προβλημάτων υγείας.

Ένα χρόνο μετά, η καλλονή έχει μεταπηδήσει από το χώρο του μόντελινγκ σε αυτόν του ποpνό και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για την Κατερίνα Κουβουτσάκη…

Πέταξε το στέμμα της «Σταρ Ελλάς» και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες π0ρνόΗ 26χρονη αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες και να γίνει πρωταγωνίστρια της Sirina, της εταιρίας παραγωγής ποpνοταινιών που είχε κάνει πάταγο πριν από μερικά χρόνια με το περίφημο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Πέταξε το στέμμα της «Σταρ Ελλάς» και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες π0ρνόΗ εστεμμένη έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ελληνίδα top model σε πaρτούζα» με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού και η νέα της δουλειά φέρει τον τίτλο «Η Εκδίκηση της Ελληνίδας Εστεμμένης».

Σημειώνεται ότι η καλλονή επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να κάνει στροφή στην καριέρα της. Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να το πραγματοποιήσει.

Δείτε το εξώφυλλο της ταινίας

Πέταξε το στέμμα της «Σταρ Ελλάς» και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες π0ρνό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.