Γέφυρα: Η νέα στάση στο σ3ξ που… θα σας στείλει στην αντίπερα όχθη

February 20, 2023


Είναι Κυριακή. Εντάξει, οι περισσότεροι από εσάς κάθεστε.Μετά λοιπόν από μια μέρα γεμάτη από δραστηριότητες με το έτερον ήμισυ γυρνάτε σπίτι και… λογικό είναι να ανάψουν τα αίματα.Τέλεια. Αλλά όπως είπαμε είναι Κυριακή. Όλη την εβδομάδα τρέχουμε και ταλαιπωρούμε το σώμα μας, να μην είμαστε χαλαροί μια μέρα;Χαλαροί ναι. Αλλά… πάλι τα ίδια και τα ίδια; Μην ανησυχείτε. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς!Σας …



Είναι Κυριακή. Εντάξει, οι περισσότεροι από εσάς κάθεστε.

Μετά λοιπόν από μια μέρα γεμάτη από δραστηριότητες με το έτερον ήμισυ γυρνάτε σπίτι και… λογικό είναι να ανάψουν τα αίματα.

Τέλεια. Αλλά όπως είπαμε είναι Κυριακή. Όλη την εβδομάδα τρέχουμε και ταλαιπωρούμε το σώμα μας, να μην είμαστε χαλαροί μια μέρα;

Χαλαροί ναι. Αλλά… πάλι τα ίδια και τα ίδια; Μην ανησυχείτε. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς!

Σας έχουμε μια στάση εύκολη, καινούργια και ταυτόχρονα απολαυστική. Γίνεται; Σαφώς!

Σας παρουσιάζουμε την γέφυρα!

Ιδού…

Γέφυρα: Η νέα στάση στο σ3ξ που… θα σας στείλει στην αντίπερα όχθη

Η εν λόγω στάση μπορεί να γίνει για διεισδυτικό ή στοματικό σ3ξ.

Όλοι ξέρουμε πώς μοιάζει μια γέφυρα στη γuμναστική, σωστά; Η εν λόγω στάση απαιτεί τη διατήρηση μιας γέφυρας γλουτών και στη συνέχεια την διείσδυση του άντρα.

Η ανύψωση του κόλπου επιτρέπει στον άντρα να μπει βαθύτερα, ενώ άπαξ και γίνει η διείσδυση θα μπορεί και εκείνος να κρατάει ώστε να μην κουράζετε η γυναίκα.

Η εν λόγω στάση δίνει επίσης εύκολη πρόσβαση στον άντρα, προκειμένου να διεγείρει την κλειτορίδα, ενώ διεισδύει.

Πρόκειται για μια στάση στην οποία… όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.