Νάνσυ Παραδεισανού: Σαρωνει το διαδίκτυο με το καuτό κατακόκκινο μαγιό της

February 20, 2023


Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ κι οι ανάσες δροσιάς μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι απαραίτητες.Κάτι τέτοιο έπραξε κι η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της και των διακοπών της.Αυτήν τη φορά η δημοσιογράφος πόζαρε επάνω στον καναπέ, μετά από τις βουτιές της στην πισίνα, και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στα social med…



Η Νάνσυ Παραδεισανού σε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ κι οι ανάσες δροσιάς μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι απαραίτητες.

Κάτι τέτοιο έπραξε κι η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της και των διακοπών της.

Αυτήν τη φορά η δημοσιογράφος πόζαρε επάνω στον καναπέ, μετά από τις βουτιές της στην πισίνα, και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στα social media.

Το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της άναψε φωτιές στο Instagram κι η ίδια κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τη σιλουέτα της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.