Η στάση που φέρνει τις γυναίκες σε opγασμό, σύμφωνα με την επιστήμη

February 20, 2023


Νέα έρευνα αποκαλύπτει τη στάση που διευκολύνει τη γυναίκα να αγγίξει την κορύφωση στο σ…ξ. Spoiler alert: έχε ένα μαξιλάρι εύκαιρο.Please enable JavaScriptΜπορεί το ιεραπoστoλικό να χαρακτηρίζεται πολλές φορές και από τα δύο φύλα ως βαρετό, συντηρητικό και γενικότερα να του προσδίδεται μία ξενέρωτη χροιά, τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι στην πράξη. Κανονικά, θα έπρεπε να είναι η αγαπημένη…


Νέα έρευνα αποκαλύπτει τη στάση που διευκολύνει τη γυναίκα να αγγίξει την κορύφωση στο σ…ξ. Spoiler alert: έχε ένα μαξιλάρι εύκαιρο.

Ποδόσφαιρο: μάθηση …

Please enable JavaScript

Ποδόσφαιρο: μάθηση και εξοπλισμός

Μπορεί το ιεραπoστoλικό να χαρακτηρίζεται πολλές φορές και από τα δύο φύλα ως βαρετό, συντηρητικό και γενικότερα να του προσδίδεται μία ξενέρωτη χροιά, τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι στην πράξη. Κανονικά, θα έπρεπε να είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών. Γιατί;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, την οποία δημοσιεύει αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, μπορεί υπό προϋποθέσεις να διευκολύνει τη σύντροφό σου να αγγίξει την κορύφωση στο σ..ξ πιο εύκολα από κάθε άλλη στάση. Αρκεί να υπάρχει εύκαιρο ένα μαξιλάρι.

Η πιο opγασμική στάση για τις γυναίκες

Ερευνητές στην ιδιωτική γυναικολογική κλινική New H. Medical στη Νέα Υόρκη διαπίστωσαν ότι η πιο κλασική στάση στο σ..ξ, αυτή του ιεραποστολικού που θέλει τον άντρα πάνω από τη γυναίκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεγερθεί η κλειτopίδα, να αυξηθεί η ροή αίματος στην περιοχή και κατ’ επέκταση να επιτευχθεί ο opγασμός.

Η στάση που φέρνει τις γυναίκες σε opγασμό, σύμφωνα με την επιστήμηΣτη μελέτη συμμετείχε ένα ζευγάρι (άντρας-γυναίκα), που κλήθηκε να δοκιμαστεί σε πέντε διαφορετικές στάσεις του σ..ξ:

  1. Στα τέσσερα (doggy)
  2. Στη στάση του λωτού
  3. Στο ιεραποστoλικό
  4. Στο ιεραποστoλικό με μαξιλάρι
  5. Στο cοwgirl (εκείνη από πάνω)

Το ζευγάρι παρέμενε σε κάθε ερωτikή θέση για περίπου 10 λεπτά, με τους ερευνητές να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια αυτή ένα σαρωτή υπερήχων που μετρούσε τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα. Όπως παρατήρησαν, οι στάσεις που έφερναν τη γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον άντρα ενίσχυαν την σωματική επαφή και τριβή, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, οδηγώντας την πιο εύκολα σε κορύφωση.

Εν αντιθέσει, στο doggy η επαφή που προκαλούταν με την κλειτορίδα δεν ήταν άμεση με αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ροής του αίματος ήταν αμελητέα.

Μαξιλάρι, το κλειδί για τον γυναικείο opγασμό

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι όταν έμπαινε στο παιχνίδι το μαξιλάρι, είτε το συμβατικό που χρησιμοποιούμε στον ύπνο, είτε το ειδικό μαξιλάρι που πωλείται σαν ερωτikό βοήθημα στα s..x shops, τότε η κυκλοφορία του αίματος στην κλειτopίδα αυξανόταν κατακόρυφα.

«Το μαξιλάρι ανυψώνει τους γοφούς και με αυτό τον τρόπο επιτρέπει ακόμα πιο βαθιά διείσδυση και πιο έντονη τριβή της κλειτopίδας με τη βουβωνική χώρα», διευκρινίζει η επικεφαλής της έρευνας Dr. Kimberley Lovie.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.