Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Εκτός κάθε ορίου ο κατήφορός του

February 8, 2023


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων – πως «δεν γνωρίζει ίχνος ιστορίας».«Οι Έλληνες θυμούνται τον Αλέξη Τσίπρα να υποδαυλίζει το κίνημα των Αγανακτισμένων, οι οποίοι ζητούσαν να καεί η Βουλή. Τότε που οργάνωναν παράλληλο σύστημα πληρωμών. Τότε που σχεδίαζαν έφοδο στο νομισματοκοπείο, όταν παρακαλούσαν τον Πούτιν για χρήμ…


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων – πως «δεν γνωρίζει ίχνος ιστορίας».

«Οι Έλληνες θυμούνται τον Αλέξη Τσίπρα να υποδαυλίζει το κίνημα των Αγανακτισμένων, οι οποίοι ζητούσαν να καεί η Βουλή. Τότε που οργάνωναν παράλληλο σύστημα πληρωμών. Τότε που σχεδίαζαν έφοδο στο νομισματοκοπείο, όταν παρακαλούσαν τον Πούτιν για χρήματα. Μας έφεραν ένα βήμα από την απομάκρυνση από το ευρωπαϊκό κεκτημένο» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακών.

Δείτε την ενημέρωση:

Οι Έλληνες θυμούνται τον Τσίπρα. Αυτοί που έστησαν σχέδιο για την κατάληψη του Τύπου, αυτοί που με SMS προσπάθησαν να επιβάλουν τη μετοχική σύνθεση καναλιών, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα υπολείπεται σε δημοκρατία από αφρικανικές δικτατορίες.
Υιοθέτησαν αισχρή προπαγάνδα για τη μικρή Μαρία, λασπολόγησαν για το Λιμενικό και την Αστυνομία. Αυτοί που παρακολουθούσαν τους δικούς τους υπουργούς και συνεργάτες, που πήγαν στο Ισραήλ και δοκίμαζαν λογισμικά παρακολούθησης γίνονται υποστηρικτές ρυπαρών δικτύων.

Θέλουν να προκαταβάλουν τη Δικαιοσύνη για να σπιλώσουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Όλα αυτά συνιστούν την επιτομή του τραμπισμού αλά γκρέκα, του οποίου εμπνευστής και ηγέτης είναι ο Τσίπρας.

Θέλει με υλικό από ψέματα και λάσπη να πλάσει εικόνα χώρας – εφιάλτη για να εμφανιστεί εγγυητής ομαλότητας. Πιστεύει ότι θα πείσει και θα ηγηθεί μετώπου ενάντια στην κυβέρνηση. Το βατερλώ του Τσίπρα στην πρόταση δυσπιστίας αποκάλυψε τις πραγματικές του επιδιώξεις. Αφού όλοι κατάλαβαν τις προνομιακές του σχέσεις με τα ρυπαρά δίκτυα επιχειρεί εκβιαστικά αυτό που δεν κατάφερε θεσμικά.

Ως γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού εισηγείται πρόταση υποβάθμισης του κοινοβουλευτισμού. Ο κατήφορός του είναι εκτός κάθε ορίου. Όλοι οι θεσμοί καταργούνται και αντικαθίστανται από το κόμμα. Συμπληρώνει 15 χρόνια στην ηγεσία του κόμματός του. Όλη του η πορεία δείχνει ότι ελάχιστα απέχουν από τους τραμπικούς και από τους μιμητές του στη Βραζιλία. Δεν γνωρίζει ίχνος ιστορίας ότι όλοι όσοι έβλαψαν τη Δημοκρατία ξεκίνησαν τα εγχειρήματα εκτροπής με επίθεση στον κοινοβουλευτισμό;

Όσο εκτίθεται και αποκαλύπτεται θα μείνει μόνος. Η κυβέρνηση με την κοινωνία στο πλευρό της διασφαλίζει και εγγυάται τη δημοκρατική ομαλότητα. Μέχρι τις εκλογές θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας και της πατρίδας. Είμαστε εδώ για να καταθέσουμε με αξιοπιστία και τεκμηρίωση την πρότασή μας για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Την Ελλάδα της ασφάλειας και της προκοπής.

Να ξεκαθαρίσω ότι η κυβέρνηση και η παράταξη απεχθάνεται την ένταση και την οξύτητα. Δεν επιδιώξαμε αυτό το κλίμα, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να απαντήσουμε δυναμικά για να μη δηλητηριαστεί ο δημόσιος χώρος. Θα προστατέψουμε τη Δημοκρατία από οποιαδήποτε πρόκληση και προσπάθεια απονομιμοποίησής της».

Σχετικές ειδήσεις

Economist: Εννιά θέσεις στον «δείκτη δημοκρατίας» ανέβηκε η Ελλάδα

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με το ψέμα τη συκοφαντία και την παραπληροφόρηση

Δημοσκόπηση Marc: Στο 7,5% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.